Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Verblijf midden tussen de alpaca’s in dit vakantiehuisje in Drenthe

Verblijf midden tussen de alpaca’s in dit vakantiehuisje in Drenthe

Verblijf midden tussen de alpaca’s in dit vakantiehuisje in Drenthe

Of we deze zomer naar het buitenland op vakantie kunnen, weten we nog niet, maar de muren beginnen langzaamaan op ons af te komen. Als je er toch even tussenuit wil, kun je ook in Nederland hele leuke plekjes vinden. Zoals dit vakantiehuisje in Drenthe waar je midden tussen de alpaca’s verblijft.

Code oranje

Het is de laatste tijd lastig om op vakantie te gaan. Op dit moment worden alle reizen naar het buitenland afgeraden. Reizen mag alleen als het noodzakelijk is. Al maanden geldt er ‘code oranje’ voor alle reisbestemmingen. Daarom blijven we liever dicht bij huis en zijn we massaal opzoek naar leuke vakanties in Nederland.

Vakantiehuisje alpaca’s

Gelukkig slaap je niet letterlijk tússen de alpaca’s, maar is er wel nog enige luxe. Het huisje is geschikt voor zes personen en maak je geen zorgen, er is genoeg privacy. Er zijn drie slaapkamers en elke kamer heeft een eigen badkamer. Naast de grote boerderij zelf, is er ook nog een groot erf waar je alle ruimte hebt om van de mooie natuur te genieten. Als dat nog niet genoeg is, is er óók nog een gedeeld zwembad.

Lees ook:
Over win-winsituaties gesproken: dít eiland betaalt toeristen om daar op vakantie te gaan

Aan de wandel

Wat hebben de wollen dieren dan met je verblijf te maken? Nou, je kunt een wandeling met alpaca’s inplannen en er is de optie om de beestjes te voeren. Mocht je wel nog wat meer willen plannen, dan kan dat ook zeker. Het natuurhuisje is gelegen in Oosterhesselen en daar kun je prachtig wandelen en/of fietsen. Ja, we weten het, een wilde vakantie. Maar je moet maar zelf de slingers ophangen toch? Een verblijf boek je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: VIVA | Beeld: Getty Images