Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Cola, popcorn en tissues graag! Nieuw romantisch drama á la ‘The Fault In Our Stars’ wordt snotteren in de bios

Cola, popcorn en tissues graag! Nieuw romantisch drama á la ‘The Fault In Our Stars’ wordt snotteren in de bios

Reizen & Uitjes
Cola, popcorn en tissues graag! Nieuw romantisch drama á la ‘The Fault In Our Stars’ wordt snotteren in de bios

Van romantische dramafilms krijgen we nooit genoeg. De één blijft minder hangen dan de ander, maar zo af en toe verschijnt er eentje die zich binnen rap tempo het label ‘klassieker’ aanmeet. Zo vielen we in 2014 als een blok voor het emotionele ‘The Fault In Our Stars’, hielden we het in 2016 niet droog bij ‘Me Before You’ en was ‘A Star is Born’ in 2018 één van de meest bejubelde films van het jaar. Om de twee jaar lijkt het tijd voor een nieuwe indrukwekkende tranentrekker. Is de eer in 2020 aan ‘All My Life’?

Waargebeurd verhaal

All My Life heeft in ieder geval de juiste ingrediënten in huis. De film is gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze het verschrikkelijkste nieuws krijgen dat je kan overkomen…

Geen vuiltje aan de lucht

Jenn Carter, een rol van Jessica Rothe (La La Land), en Sol Chau, gespeeld door Harry Shum Jr. (Crazy Rich Asians), komen elkaar op jonge leeftijd tegen en vallen als een blok voor elkaar. Er volgt een mierzoete ontluiking van hun liefde en al gauw volgen er een gezamenlijke woning en trouwplannen. Maar dan komt hun wereld plots volledig op z’n kop te staan.

Tranendal

Sol wordt gediagnostiseerd met leverkanker en blijkt al in de terminale fase. Hun grootste plannen voor een lang leven samen storten als een kaartenhuis in elkaar. Maar in plaats van bedenken wat ze allemaal niet meer kunnen doen samen, draaien ze het om. In de korte tijd die ze nog samen hebben, zullen ze hoe dan ook trouwen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Die actie neemt grotere vormen aan dan ze ooit hadden durven dromen en meer en meer realiseren Jenn en Sol zich dat ware liefde geen grenzen kent.

Lees ook
Sneller dan verwacht: deze zálige ‘Sex and the City’-opvolger is nú in Nederland te bingen!

Bijna in de bios

Nou, voel je ‘m aankomen? Dat wordt met natte ogen de zaal uit drijven. All My Life draait vanaf 26 november op het witte doek. Laten we hopen dat een volledige lockdown uitblijft en we gewoon – netjes coronaproof uiteraard – naar de bios kunnen hollen over een paar weken! Bekijk de trailer vast in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pathé | Beeld: Poster

Shoppen is altijd een goed idee