Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 9 series om met je vriend te kijken

9 series om met je vriend te kijken

9 series om met je vriend te kijken

Soms duurt het wel heel lang voor jij en je partner hebben besloten welke serie jullie samen zullen kijken. Hij wil niet naar Grey’s Anatomy kijken, terwijl jij weigert om de hele avond naar de flauwe moppen van Black Adder te luisteren. Flair to the rescue: deze negen series kun je wél samen met je lief kijken. 

House of Cards

In House of Cards volg je de politieke avonturen van Francis ‘Frank’ Underwood en zijn echtgenote Claire. De verborgen boodschap in de serie: met twee geraak je verder. Toeval?

Master of None

Master of None is een release van Netflix. Het verhaal draait rond de avonturen van Dev, een acteur in New York die zowel in de liefde als in zijn professionele carrière een beetje verloren is. We kunnen je verzekeren: jullie zullen samen in een deuk liggen!

Masters of Sex

Ideaal als inleidend voorspel! Masters of Sex vertelt het verhaal van William Masters en Virginia Johnson, de pioniers van de studie van de menselijke seksualiteit. De sexy en grappige serie onthult seksuele experimenten die op echte koppels uitgevoerd werden. De personages worden steengoed neergezet. Masters of Sex is ook nog eens de persoonlijke favoriet van een van onze eindredacteuren.

Narcos

Narcos beschrijft het leven van Pablo Escobar, de meest befaamde drugshandelaar uit de jaren 80. Het verhaal is ongelooflijk, maar waar, en de perfecte afwisseling tussen fictie en echte beelden zal zowel jou als je lief in de ban houden.

newgirl

New Girl

We love de sukkelige maar schattige Jess die een appartement deelt met drie (af en toe) vrijgezelle mannen. Je lief zal vooral oog hebben voor de ontzettend knappe Jess en Cece, maar samen kunnen jullie lachen om de hilarische oneliners van vrouwenversierder Schmidt.

Orange is the New Black

Vuilbekkerij, af en toe wat pillow talk en veel, heel veel vetes in een vrouwengevangenis. Zo kun je Orange Is The New Black het best omschrijven. Wie de serie nog niet gezien heeft, moet daar dringend werk van maken. Kleine waarschuwing: als je eenmaal bent begonnen met kijken is er geen stoppen aan. Waarom moet je partner meekijken? Supercliché, maar daarom niet minder waar: er wordt flink wat gekust onder de vrouwen in de serie. Iets wat hem zeker zal weten te prikkelen!

Silicon Valley

Silicon Valley vertelt het verhaal van een groep geeks die proberen een succesvolle start-up op te richten. Korte afleveringen van 20 minuutjes, overladen met humor: samen gigantisch hard ontspannen zonder je te ergeren aan je wederhelft.

Suits

In Suits volgen we Harvey Specter en Mike in hun strijd om het te maken als topadvocaat in Amerika. Eigenlijk dus een beetje een moderne, hete versie van Ally McBeal. Wij kijken mee voor de knappe koppen van Gabriel Macht (kwijl) en Patrick J. Adams (kwijl, kwijl).

Homeland

Homeland is een thriller over terrorisme waarin zich ook een liefdesverhaal mengt. Jullie zullen om dezelfde redenen van de serie houden: hij zit gewoon supergoed in elkaar. Plus: je kunt in de armen van je liefste duiken als het allemaal een beetje eng wordt.

Lees ook: