Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 9 dingen die alleen hondenmensen begrijpen

9 dingen die alleen hondenmensen begrijpen

Reizen & Uitjes
9 dingen die alleen hondenmensen begrijpen

(Copyright: Corbis)

Alle hondenbezitters weten wat we bedoelen als we zeggen dat je je een leven zonder blaffende viervoeter niet meer kunt voorstellen. Deze negen dingen begrijp je alleen als je een hond hebt.

1. Enthousiasme
Geen dier is zo enthousiast als een hond. Als jullie gaan wandelen, als je thuiskomt van je werk: elke keer springt je hond een gat in de lucht.

2. Bedtijd
De regel is dat je hond niet bij je in bed mag slapen. Maar intussen heeft hij jouw bed gewoon helemaal opgeëist, en is er bijna geen plaats meer voor jezelf. Het is soms zo moeilijk om nee te zeggen!


(Giphy)

3. Food
Je verwent je hond met genoeg en lekker eten, maar toch wil hij altijd wat jij eet. Als je aan het eten bent, komt hij met puppy-oogjes vragen of hij ook een stukje mag. En op onbewaakte momenten steelt je hond gewoon je eten!

4. Water
Honden houden ervan om in water te spelen, maar o wee als het tijd is voor een bad. All hell breaks loose.

5. Speeltijd
Je hond wil vaak met je spelen, maar zijn speelgoed afgeven is een andere zaak. Hij wil dus dat je zijn bal gooit, maar hij wil de bal dan ook weer niet afgeven. Dilemma’s!

6. Kusjes
Elke keer dat je hond wil tonen dat hij gek op je is, likt hij heel je gezicht. Wie weet waar die tong heeft gezeten, maar dat vind je helemaal niet zo erg.


(Giphy)

7. Haren
Hondenharen vind je elke dag overal terug. Maar hé, gewoon even stofzuigen is maar een kleine moeite!

8. Rommel
Rommel maken, dingen kapotmaken, in de modder springen en dan je huis vuil maken, het gebeurt vaker dan je zou willen. Maar wat je hond ook uithaalt, je kunt nooit lang kwaad blijven op hem. Te schattig.

9. Liefde
Voor je hond ben jij zijn grootste liefde, zijn alles. En zonder je hond leven is gewoon ondenkbaar voor je.

Hondenmensen lezen ook

Shoppen is altijd een goed idee