Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 7 absurde verwachtingen over single vrouwen

7 absurde verwachtingen over single vrouwen

7 absurde verwachtingen over single vrouwen

Hoera, jij bent happy single. Je geniet volop van luie avonden voor je televisie, je kunt schaamteloos met iedereen flirten én je hebt het hele bed voor jou alleen. Alleen denkt je omgeving daar soms anders over. Deze zeven absurde verwachtingen hebben zij over single vrouwen.

1. Je moet je willen settelen

Oké, we hebben allemaal al gefantaseerd over het perfecte trouwfeest en hoe kindjes met ons object of affection er zullen uitzien. Maar als jij daar nog niet klaar voor bent, kan niemand je ertoe verplichten. De term rammelende eierstokken gooien we resoluut in de vuilnisbak.

2. Je moet een relatie willen

Op elk familiefeest vraagt je oma wanneer jij eindelijk eens een vriend meebrengt. Wanneer je haar uitlegt dat je bewust alleen bent, lijkt haar hoorapparaat het even te begeven. Het allerbelangrijkst is dat jij gelukkig bent met je keuze.

3. Je moet perfect zijn

Wanneer je single bent, verwachten mensen dat je er altijd tiptop uitziet. Je wilt toch niet dat mannen denken dat je het hebt opgegeven? Sorry mannen, maar soms hebben we daar dus écht geen zin in. Die oversized joggingbroek hoef je dus écht niet elke keer te veranderen in je favoriete skinny.

4. Je moet onafhankelijk zijn

Van single vrouwen wordt verwacht dat ze onafhankelijk zijn. Maar je hoeft je echt niet te schamen om nog steeds gebruik te maken van hotel mama. Het is toch ook niet jouw fout dat haar spaghetti de lekkerste ooit is.

5. Je moet geobsedeerd zijn door je werk

Als je geen relatie hebt, lijkt de enige aanvaardbare reden een fantastische baan die al je tijd in beslag neemt. Maar hey, het is echt geen schande als je stiekem al blij bent dat je de rekeningen kunt betalen.

6. Je moet feesten

Je niet-single vrienden denken dat jij hét leven leeft. Aangezien je geen lief hebt om mee op de bank te hangen, ben jij toch elke avond op de dansvloer terug te vinden? Maar elke avond drinken en dansen op hoge hakken is zelfs voor een getraind catwalk-model onmogelijk. Bovendien is je bff ook een perfecte bank-hang-buddy.

7. Je moet je ellendig voelen

Jij kunt misschien gelukkiger zijn dan ooit, toch zal iedereen denken dat je hoofdkussen ’s nachts verandert in een natte lap. Neehee! Single zijn is niet hetzelfde als ongelukkig zijn. Het leven is meer dan mannen alleen!

Lees ook