Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Klein meisje verrast favoriete vuilnisman met verjaardagscupcake

Klein meisje verrast favoriete vuilnisman met verjaardagscupcake

Klein meisje verrast favoriete vuilnisman met verjaardagscupcake

copyright: City of Bloomington

Brooklyn Andracke heeft een hechte vriendschap met de vuilnisman in haar buurt. Elke donderdag toetert en zwaait hij vol enthousiasme naar het driejarige meisje, en dat brengt haar veel vreugde. Samen met haar moeder besloot ze dan ook om iets terug te doen.

Speciale dag voor Brooklyn

Donderdag is een speciale dag voor Brooklyn, want dan komt Delvar de vuilniszakken in haar buurt ophalen. Elke week zwaait het meisje naar hem, en hij zwaait ook steeds enthousiast terug.
Onlangs was het Brooklyn’s verjaardag en wilde ze haar favoriete vuilnisman één van haar cupcakes geven. Samen met haar moeder heeft ze eentje ingepakt en op de stoep gewacht op de vuilnisman. Toen ze hem zag aankomen liep ze meteen naar hem toe. Delvar kwam uit z’n vuilniswagen en lachte naar het meisje.

Cadeautjes voor Brooklyn

Brooklyn was zo sprakeloos dat ze Delvar de cupcake gaf zonder iets te zeggen. Haar moeder legde hem uit dat hij elke donderdag haar dochter opfleurt en dat ze het enorm waarderen dat hij elke week opnieuw naar het meisje zwaait en toetert.
De week na haar verjaardag waren de rollen omgedraaid en had Delvar een verrassing voor Brooklyn. Zo had hij zelf een paar cadeautjes gekocht voor de verjaardag van het meisje.

Lees ook