Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > Flair’s Vijf: 5 x de leukste uitjes die je kunt inplannen

Flair’s Vijf: 5 x de leukste uitjes die je kunt inplannen

Reizen & Uitjes
Flair’s Vijf: 5 x de leukste uitjes die je kunt inplannen

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf uitjes die je kunt inplannen.

Sjakie’s Chocolade Museum – Middelburg

In dit museum zie je niet alleen hoe chocolade gemaakt wordt en hoe chocolade verpakt wordt, maar mag je vooral proeven welke verschillende soorten chocolade er allemaal zijn! Aan de wanden van het museum hangen metershoge foto’s waardoor je je op een cacaoplantage waant. In de kelder van de ‘Willy Wonka Villa’ maak je kennis met kruiden en specerijen die veel met chocolade worden gecombineerd. Zou je zelf graag aan de slag gaan met chocolade? Boek dan een workshop en maak je eigen chocolade, bonbons of ga voor een culinaire proeverij.

Cocktail workshop – Utrecht

Met deze cocktail workshop leer je de beste recepten en combinaties kennen. Ze starten met een korte introductie over de cocktailgeschiedenis, gevolgd door een reis langs de verschillende mixjes. Dan kun je zelf aan het werk. Volg je een klassiek recept, of bedenk je liever een nieuw drankje? Het kan allemaal. Tijdens de workshop maak je drie verschillende cocktails, dus experimenteren kan volop.

Mama Makan – Amsterdam

Het Indische restaurant Mama Makan heeft sinds kort de ‘Mama’s Brunch.’ Naast lunch en diner kun je hier op zondag van 12:00 tot 15:00 uur genieten van heerlijke brunchgerechten met een Indische twist. En niet heel onbelangrijk: er zijn bijpassende brunch-cocktails aanwezig.

Akasha Summit – Amsterdam

Akasha Holistic Wellbeing is meerdere malen bekroond tot beste hotel spa van Nederland. Het is een rustgevende oase in het hart van Amsterdam. Ze bieden een breed aanbod aan klassieke en holistische massages om te leren, die het allerbeste representeren van de innovatieve Westerse werkwijzen en eeuwenoude Aziatische tradities. Aan het einde van de dag beschik je over een leuke goodiebag en het juiste gereedschap om echt te gaan leven vanuit je hart en zo niet alleen beter voor jezelf te zorgen, maar ook voor de wereld om je heen.

Eten bij Masami – Hoofddorp

Bij Masami komt het beste van verschillende werelddelen samen. Kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië worden gecombineerd met het beste uit Europa. Je kunt een verscheidenheid aan culturen en tradities verwachten, geniet van een verrassende en gastronomische ervaring. Reserveer hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee