Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 tekenen dat hij verliefd is

5 tekenen dat hij verliefd is

5 tekenen dat hij verliefd is

GettyImages-482143857

Is jouw lover het stille, zwijgzame type en heb je geen idee hoe hij zich echt voelt? Als onderstaande dingen je bekend voorkomen dan is hij stapeldol op je. En dan zeggen ze dat vrouwen onduidelijk zijn…

1. Hij stuurt sms’jes die wat onnozel zijn

Ontvang je regelmatig een sms’je als “Mmmm ik zit lekker een mojito te drinken” of “ik zag net iemand met dezelfde jas als jij” dan betekent dit eigenlijk: “kijk ik heb onthouden dat je dol bent op mojito’s en mojito’s doen aan jouw denken dus dat maakt me happy” en “ik heb echt wel gezien dat je een nieuwe jas hebt en op deze manier laat ik dat weten” .

2. Hij belt je zonder dat hij iets te zeggen heeft

Mannen halen hun telefoon boven voor 3 dingen; het werk, een noodgeval of om een stem te horen die hen gelukkig maakt. Tenzij je zijn collega of een brandweervrouw bent, weet je dus dat hij je belt omdat hij je leuk vindt.

3. Hij vraagt je om kledingadvies

“Past deze broek bij dit shirt” en “wat vind je van mijn nieuwe trui?”. Mannen stellen zulke vragen alleen als zo overspoeld zijn door oxytocine (het liefdeshormoon).

4. Hij krijgt geen berichtjes meer van andere vrouwen

Vrouwen verspillen hun tijd over het algemeen niet aan een man die niet (meer) antwoordt. Als hij geen berichtjes meer krijgt van zijn ex, zijn toekomstige exen of zijn eventuele fuckbuddies, dan zit je gebeiteld.

5. Zijn vrienden plagen hem

“Nee maar wat is er met jou gebeurd? We zien je nooit meer! Ben je verliefd of zo?” Gebeurt dit met enige regelmaat dan zit het helemaal goed!

Bron: Flair.be
Tekst: Stéphanie Dezangré

Lees ook:

Zo ontdek je of je vriend op Tinder zit

10 tekenen dat hij de ware is

De perfecte rode lippen