Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 5 ruzies die elk koppel weleens heeft

5 ruzies die elk koppel weleens heeft

5 ruzies die elk koppel weleens heeft

Elk koppel heeft weleens ruzie, dat is heel normaal in een relatie. Soms zijn het gewone discussies en andere keren gooi je spullen naar elkaar. Maar een ding is zeker: zowat elk koppel heeft dezelfde ruzies!

1. De ‘ik kan niet geloven dat je net vandaag liever met je vrienden weggaat dan met mij’ – ruzie
Een avondje voetbal kijken in het café vindt hij misschien leuker dan een romantisch etentje met jou. In principe geen probleem, maar als hij dat ook doet op de dag dat jullie vijf jaar samen zijn, gaat hij toch te ver.

2. De ‘je bent kwaad op me, maar wilt niet zeggen waarom’ – ruzie
Als ons lief iets verkeerd heeft gedaan, verwachten we dat hij dat zelf beseft. Ondertussen zeggen we zo weinig mogelijk en werpen we hem alleen maar kwade en teleurgestelde blikken toe. Gevolg: hij wordt boos omdat hij écht van niets weet en jij weigert te zeggen wat er scheelt.

3. De ‘je klinkt net als jouw/mijn moeder’ – ruzie
Ouch. No need to say more.

4. De ‘je doet ook nooit iets in het huishouden’ – ruzie
Elke avond hetzelfde scenario: thuiskomen, op de bank ploffen en de hele avond niet meer opstaan. Het is helaas de favoriete bezigheid van veel mannen…

5. De ‘ik kan je gedachten niet lezen’ – ruzie
“Nee hoor, ik wil niets voor Valentijn of mijn verjaardag, je moet zeker niets kopen.” De dag zelf staat hij er dus helaas ook met lege handen. Het gebruikelijke “Ik meende het niet toen ik zei dat ik niets wilde!” werkt niet echt, want zijn antwoord is dan gewoon: “Ik kan je gedachten niet lezen!”

Lees en kijk ook: