Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 13 aanwijzingen dat je al veel te lang single bent

13 aanwijzingen dat je al veel te lang single bent

13 aanwijzingen dat je al veel te lang single bent

Discussies voer je met je kat en elke avond opnieuw slurp je noedels terwijl je naar je favoriete serie kijkt. Lang single zijn is soms té lang. Het bewijs vind je in deze 13 hilarisch herkenbare aanwijzingen.

1. Bedsituatie
De meerderheid van je bed is uitgegroeid tot een heuse bibliotheek. Boeken, flesjes water… Zelfs je laptop heeft zijn eigen bijzondere plaatsje.

2. Haarsituatie
Je haartjes zijn zo lang geworden dat ze het stadium van epileerapparaat ver ontgroeid zijn. En nu schaam je je een beetje om langs te gaan bij de schoonheidsspecialiste met die afkeurende blik.

3. Dinersituatie
Je eet slechts gerechten bestaande uit twee ingrediënten in plaats van een deftige maaltijd: Chinese noedels, surimisticks, macaroni met kaas. Living the good life!
giphy (13)
4. Televisiesituatie
Je hebt alle pilots van alle nieuwe series van 2016 gezien en je bent onverslaanbaar als we het hebben over de klassiekers, van The Wire tot Game of Thrones. Je hebt ze al-le-maal gezien. Soms wel meerdere keren…

5. Appsituatie
Je begint te pruilen bij apps als Tinder en Happn. Waarom zou je?
giphy (14)
6. Sekssituatie 1
Je weet niet meer hoe een onenightstand verloopt. Laat je je telefoonnummer achter wanneer je weggaat, of niet? Je bent het allemaal vergeten.

7. Contactsituatie
Wanneer een man je iets te intens aankijkt, denk jij meteen dat er iets mis is. Heb je iets tussen je tanden, misschien?
giphy (15)
8. Tante-Mia-situatie
Zelfs tante Mia vraagt niet meer of er iemand in je leven is. Ze probeert je niet te ontmoedigen…
toomuchdrama
9. Woonsituatie
Je hebt een studio van 25 vierkante meter gekocht. Je bent er immers van overtuigd dat dit een langdurige situatie zal worden.
giphy (16)
10. Datesituatie
Je verkiest steeds vaker een dutje doen of een film kijken in je luie stoel boven een date. Tante Mia zal niet snel van mening veranderen…

11. Exsituatie
Je meest recente ex is net getrouwd. Maar je tijd met hem is inmiddels al zo lang geleden dat het zelfs niet een beetje pijn deed.

12. Sekssituatie 2
Als je aan seks denkt, lijkt het meer op een lastige taak dan op een pleziertje. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar toch…

13. Social-situatie
Je wordt verbitterd tegenover je vriendinnen die wél een relatie hebben. Maar ooit zal ook jij je ‘vrije leventje’ opgeven. Wees voorbereid. En onthaar je!
giphy (17)

Lees ook