Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Reizen & Uitjes > 11 romantische én hilarische dates

11 romantische én hilarische dates

11 romantische én hilarische dates

copyright: Thinkstock

Je lover is geweldig, maar hij mag wel eens iets originelers verzinnen dan een avondje naar de bios. Laat hem subtiel eens deze tips lezen…

1. Toerist in eigen land

Er zijn zo veel leuke en gezellige plekjes in Nederland, ongetwijfeld ook in jouw stad. Speel samen met je date een dagje toerist in eigen land en bezoek monumenten en musea. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

2. De eerste keer

Herinner je je nog die vlinders en slapeloze nachten van jullie eerste dagen samen? Herhaal jullie allereerste date dan eens. Dezelfde dag, hetzelfde tijdstip, dezelfde locatie. Je kunt zelfs doen alsof jullie elkaar voor het eerst ontmoeten. Wie weet wat je nog te weten komt over je lief…

3. Zin in een avontuurtje?

Doe iets sportiefs en avontuurlijks samen. Karten, muurklimmen, kajakken, raften, zeilen… Het boost je adrenaline en zorgt ervoor dat er endorfine vrijkomt, waardoor je je gelukkiger voelt. Bovendien vinden veel mannen het sexy als een vrouw niet bang is van een beetje zweet. Vooral leuk als je kiest voor iets wat jullie allebei nog nooit gedaan hebben, dan krijg je ongetwijfeld hilarische momenten!

4. Workshop ’til you drop

Volg samen een workshop. Een kookles, dansles of chocoladeworkshop, alles is mogelijk! Een stomende salsa- of tangoles vergroot jullie intimiteit. Kies voor gerechten die jullie niet kennen en leer Thais, Portugees of Indisch koken. Test daarna thuis de nieuwe kookkunsten op elkaar uit. En het dessert kunnen jullie in de slaapkamer serveren…

5. Liefde is… samen lachen

Ga een avondje naar een stand-upcomedian kijken. Jullie zullen een paar uur flink lachen, en dat is gezond! Als je veel lacht, komt er endorfine vrij in je hersenen. Bovendien zie je er stralend en sexy uit als je lacht. Nog een pluspunt; lachen is ook nog eens een afrodisiacum. Veel vrouwen worden verliefd op een man die ze aan het lachen brengt. Humor is dus een groot pluspunt in jullie relatie.

6. Samen over de kop

Pretparken zijn níét alleen voor kinderen! Kies een leuk park en ga samen in het reuzenrad, de achtbaan en de wildwaterbaan. Het is hilarisch, je krijgt een adrenalinekick en je kunt jezelf volledig laten gaan.

7. Pure verwennerij

Elkaar verwennen is leuk, maar je samen laten verwennen is nog veel leuker! Ga naar een wellnesscentrum en geniet van een dagje sauna, hamam, jacuzzi en zwembad. Boek ook een heerlijke duomassage of een andere behandeling. Ontspannend én intiem. Na een wellnessdagje komen jullie helemaal uitgerust thuis.

8. Pure romantiek

Schrijf elkaar een liefdesbrief waarin je vertelt waarom je verliefd bent geworden op de ander. Stuur ’m met de post op naar jullie thuis- of werkadres. Maak een lijstje met vijftig kleine, grote, grappige, mooie en lieve -redenen waarom jullie van elkaar houden. Schrijf alle redenen op vijftig kleine briefjes. Oh zo romantisch! Kies een rustige avond uit en organiseer picknick in de woonkamer. Leg een dekentje op de vloer, zorg voor bubbels en jullie lievelingseten, doe het licht uit en steek wat kaarsjes aan. Lees de vijftig redenen om de beurt aan elkaar voor. Je krijgt de hele avond complimentjes en je komt dingen te weten die je nog niet wist. Wedden dat jullie hierna verliefder dan ooit zijn?

Lees ook