Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Trek je bikini maar vast aan: dít is wanneer we eindelijk weer zomers weer kunnen verwachten

Trek je bikini maar vast aan: dít is wanneer we eindelijk weer zomers weer kunnen verwachten

Trek je bikini maar vast aan: dít is wanneer we eindelijk weer zomers weer kunnen verwachten

Het werd tijd zeg… Het zomerse weer heeft volgens ons ontzettend lang op zich laten wachten. Maar hier zijn we dan eindelijk met goed nieuws omtrent de weersverwachtingen. We gaan namelijk weer zomers weer krijgen! En dít is wanneer.

Weersverwachting

Dagenlang achter elkaar écht zomers weer hebben: het is helaas al best een tijdje geleden dat we dat hebben meegemaakt. Het voelt alsof de zomer nog niet helemaal begonnen is, en eerlijk, we zitten allemaal te wachten op dat best summer ever-gevoel. Maar goed, daar hoort natuurlijk ook lekker weer bij. En dat hebben we – #stom – tot nu toe nog niet echt gehad. Vandaar dit leuke nieuws aan het begin van de week, want vanaf vólgende week kunnen we eindelijk weer heerlijk zomers weer verwachten.

Plensbuien

Na regen komt zonneschijn. Een leuk spreekwoord, maar blijkbaar ook de realiteit. Want voordat we dat zomerse weer gaan krijgen, moeten we eerst nog een heleboel regen doorstaan. Vooral vanaf dinsdag kunnen er in het hele land heel wat plensbuien gaan vallen. Daarnaast krijgen we ook nog eens te maken met een sterke noordenwind.

Niet koud

Bah, regen, wind, kan het nog erger? Ja, dat kan, maar dat is (waarschijnlijk) niet het geval. Het mag dan wel niet het beste weer worden qua neerslag, maar qua temperaturen wordt het eigenlijk gewoon hartstikke lekker. Het zal deze week gewoon rond de 20 tot 25 graden worden. Niet verkeerd, toch?

Lees ook
Geen ongelukjes meer: met deze TikTok-hack is het ontpitten van een avocado een stúk veiliger

Zomer op komst

Na deze aankomende week vol neerslag, hebben we vanaf zondag eindelijk weer zomers weer in het vizier. Temperaturen van rond de 25 graden en veel zon staan dan ook zeker op de planning. Zet je strandtas maar vast klaar, want zoals het er nu uitziet blijft dat heerlijke weer ook wel een tijdje rondhangen. Nog even volhouden tot zondag dus, en dan kunnen we weer genieten van de zon, zee en het strand (en koele cocktails).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Weeronline | Beeld: Getty