Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Regenachtige dagen eindelijk voorbij? Dít is de weersverwachting voor de komende week

Regenachtige dagen eindelijk voorbij? Dít is de weersverwachting voor de komende week

Regenachtige dagen eindelijk voorbij? Dít is de weersverwachting voor de komende week

De herfst is inmiddels echt begonnen en dat hebben we de afgelopen dagen heel goed kunnen merken. Temperaturen die opeens met 138 graden daalden en de vele regendruppels die uit de hemel zijn gevallen. Gelukkig liggen de echt regenachtige dagen binnenkort achter ons. Dít is de weersverwachting van de komende week. 

Weersverwachting komende week

Zondags werkt het weer nog niet echt in ons voordeel, want: regen, regen en nog eens regen. Gelukkig klaart het maandag voor een groot deel op en zal er in het hele land de zon ook nog eens gaan schijnen. Wel zal het westen en het noordwesten nog een beetje rekening moeten houden met wat regenbuien. De temperaturen zullen redelijk hetzelfde blijven met ongeveer veertien tot achttien graden.

Dinsdag en woensdag

Op de tweede en de derde dag van de week zal er helaas wel weer wat regen op het programma staan, maar mede dankzij die hoosbuien, zal het wel redelijk warm blijven. De temperaturen lopen op tot ongeveer zeventien graden. En eigenlijk is dat best normaal voor oktober, so we’re good. 

Lees ook
Het griepseizoen is weer begonnen: de 5 ultieme tips tegen keelpijn

Opklaringen

En dan het goede nieuws: na woensdag zal het herfstachtige weer (voor nu in ieder geval) voorbij zijn. Het zal een stuk minder gaan waaien en er zullen ook heel wat minder buien ontstaan. Wel kan het wat mistig worden en dat zal ook de toon zetten voor de rest van de dag; trekt de mist snel weg, dan wordt de rest van de dag heel zonnig. Blijft de mist wat langer hangen, dan zal het de rest van de dag redelijk frisjes worden.

Al met al wordt deze week een prima week op het gebied van weersverwachting. Maar goed, het weer is zo veranderlijk als… het weer, dus we raden je wel aan een regenjas of een plu mee te nemen, mocht je je een lange tijd in de buitenlucht bevinden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: weeronline.nl | Beeld: iStock