Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Weersverwachting voor deze week: zomerse temperaturen, maar wel bewolkt

Weersverwachting voor deze week: zomerse temperaturen, maar wel bewolkt

Weersverwachting voor deze week: zomerse temperaturen, maar wel bewolkt

Afgelopen weekend werden we éindelijk – na wat voor ons gevoel maanden met grijze wolken waren – getrakteerd op een zomers weekend. Zet die heerlijke zomer zich voort of moeten we toch de paraplu pakken? De weersverwachting voor deze week. 

Weersverwachting deze week

De temperaturen blijven goed deze week. Met zo’n 19 tot 24 graden is het comfortabel warm en koelt het ’s avonds wel af, zodat je lekker kunt slapen. Die strakblauwe lucht van afgelopen weekend is verdwenen. Vandaag en morgen hebben we te maken met wat bewolking, maar is er toch ook nog wel ruimte voor de zon. Eigenlijk gewoon lekker, dus.

Warmer in loop deze week

Vanaf woensdag kunnen we echt zomerweer verwachten: het wordt 22 tot 27 graden en er zijn veel zonnige perioden. Wel blijft er een kleine kans op wat stapelbewolking, maar met deze temperaturen is dat stiekem helemaal niet zo erg.

Lees ook: 
De zomervakantie stressvol voor jullie als ouders? Dít zijn de beste tips om daarmee om te gaan

Weerbericht weekend

Aankomend weekend draait het weer en wordt er meer bewolking verwacht. Vanuit het zuiden stijgt zaterdag de kans op wat regen- en onweersbuien. Dat geldt ook voor zondag. De temperatuur blijft zomers, zo tussen de 24 en 27 graden, dus het kan benauwd aanvoelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weeronline | Beeld: Getty Images