Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Volgende week wéér een beetje ‘nazomeren’: het wordt een verrassende 18 graden

Volgende week wéér een beetje ‘nazomeren’: het wordt een verrassende 18 graden

Volgende week wéér een beetje ‘nazomeren’: het wordt een verrassende 18 graden

Wie denkt dat de winter er al aan zit te komen, heeft het mis. De nazomer lijkt dit jaar langer te duren dan ooit: volgende week wordt het volgens de laatste voorspellingen wéér boven de 18 graden. 

En daarmee lijkt de herfst tot nu toe aardig zacht te zijn.

Warmer

Zeker als je je bedenkt dat het volgende week al zowat november is. Momenteel is het nog stormachtig en regent het veel en is het 12 graden: heel normaal voor de tijd van het jaar. Zondag wordt overigens al een topdag, want dan draait het gure herfstweer om naar ‘nazomerweer’. “Het wordt een stralende, zonovergoten zondag.” De wind wordt minder stevig en het wordt 14 graden.

Lees ook
Modekenners: ‘Zelfs koningin Máxima staat een knielange, wijde broek niet’

Weinig regen

En volgende week krijgen we dus een zachte paar dagen: vrijwel droog en rond de 18 graden. Nou, dat is niet verkeerd zo laat het in jaar. Dus plan vooral wat leuke uitjes, je hebt geen dikke trui of warme winterjas nodig. “In de loop van de week neemt de kans op wat regen wel toe, maar zoveel regen als deze week viel, zal er niet vallen.” Normaal is het tussen de 12 en 15 graden zo eind oktober.

Bron: Buienradar | Beeld: Getty Images