Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 08

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 08

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 08

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Rico Verhoeven en vriendin na 13 jaar uit elkaar: is Yolanthe daar de reden van?

Kickbokser Rico Verhoeven (30) en zijn partner Jacky Duchenne hebben na een relatie van dertien jaar besloten zonder elkaar verder te gaan. Dat maakt de wereldkampioen maandag bekend in ‘De Telegraaf’. Volgens hem zijn hij en Jacky uit elkaar gegroeid, maar een reactie van haar onder een recente post van niemand minder dan Yolanthe Cabau doet anders vermoeden… Lees verder.

rico yolanthe jacky

2. Botox-blunder? Kijkers ‘De Zwakste Schakel’ schrikken van nieuw uiterlijk Bridget Maasland

De onderlip van Bridget Maasland lijkt behoorlijk opgezwollen, iets dat ze naar eigen zeggen te danken heeft aan een ontstoken lip, zo blijkt uit enkele hashtags. Maar na het zien van een recente aflevering van De Zwakste Schakel wordt daar door veel kijkers flink aan getwijfeld. Probeert Bridget een bezoekje aan een botoxbar te verdoezelen met smoesjes? Lees verder.

bridget lippen

3. Glennis mengt zich in breuk ‘goede vriend’ André en Bridget: ‘Beetje zelf gedaan’

Na slechts drie maanden is de koek op tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45). Het stel maakte maandag wereldkundig uit elkaar te zijn en dat hun relatie de druk van de media niet had overleefd. Niemand minder dan Glennis Grace (41), die bevriend is met de zanger, reageert op de breuk. En ze is niet de enige die niet al te malse woorden over heeft voor de twee. Lees verder.

Glennis Grace reactie breuk Bridget Andre

4. Wat een knap stel! Dit is de nieuwe liefde van Marieke Elsinga

Marieke Elsinga (33) liep deze Valentijnsdag na jaren weer met haar hoofd in de wolken. De radio-dj heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden en deelt een foto van haar kersverse vlam op Instagram. Bekijk de foto.

Marieke Elsinga liefde

5. Freek Vonk bevestigt nieuwe relatie met romantisch kiekje op Instagram

Niet alleen Marieke Elsinga (33) schreeuwt van de daken een nieuwe relatie te hebben, ook Freek Vonk (36) bevestigt weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde. En hoewel hij 2,5 jaar samen is geweest met blondine Eva Jinek (41), is zijn kersverse vriendin een heel ander type. Lees verder.

Freek Vonk liefde

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Pexels, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee