Je bent hier: Home > Nieuws > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 51

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 51

Nieuws
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 51

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Van mierzoet tot klassiek: vijf fijne films om deze kerst te kijken

1. Ongelooflijk: Bibi Breijman heeft nú al haar oude figuur terug na geboorte Teddy

Bibi Breijman (27) geniet volop van het moederschap. De vriendin van Waylon (38) heeft dit weekend een winterwandeling gemaakt met dochtertje Teddy. En op de foto’s is te zien dat de vlogger nog geen maand na de geboorte alweer haar oude figuur terug heeft.

2. We gaan er bijna zelf van huilen: Edwin Evers in tranen door prachtig en bijzonder afscheidslied

Het was een speciale week voor radiolegende Edwin Evers. Afgelopen vrijdag presenteerde hij voor de állerlaatste keer (een extra lange versie van) zijn ochtendshow Evers Staat Op op Radio 538, waarna hij het radiomaken voorlopig even voor gezien houdt.

3. Wordt deze presentatrice het nieuwe gezicht van ‘Expeditie Robinson’?

Sinds bekend is gemaakt dat Dennis Weening (41) niet langer te zien zal zijn als presentator van ‘Expeditie Robinson’, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zo is de naam Art Rooijakkers (42) meerdere keren gevallen. Maar volgens de laatste roddels zou déze presentatrice zomaar het nieuwe gezicht van het populaire programma kunnen worden.

4. Dennis Weening over ontslag: ‘Het was een klap in mijn gezicht’

Dennis Weening kreeg in mei te horen dat hij na jaren moet stoppen bij RTL5 en dus ook als presentator van Expeditie Robinson. Pas afgelopen oktober maakte RTL bekend dat Dennis vrijwillig zou zijn opgestapt. Niet veel later maakte Dennis duidelijk dat daar absoluut geen sprake van is. Aan Flair vertelt Dennis over hoe hij is omgegaan met deze tegenslag en de RTL-rel, en over zijn toekomstplannen.

5. Zien: verloofde Roxeanne Hazes onherkenbaar door compleet nieuwe look

Erik Zwennes, de grote liefde van Roxeanne Hazes, is al een lange tijd te herkennen aan zijn grote baard. En juist nu hij daar afscheid van genomen heeft, ziet de vader van baby Fender er ineens heel anders uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee