Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Stap jij regelmatig met je verkeerde been uit bed en ben jij niet snel goedgehumeurd? Misschien ligt het wel aan je sterrenbeeld. Lees mee en kom erachter of jouw sterrenbeeld iets met jouw humeur te maken heeft.

De drie sterrenbeelden

Horoscopen en sterrenbeelden. Sommige mensen geloven erin, anderen niet. Er is gebleken dat de sterrenbeelden Tweelingen, Waterman en Maagd sneller last hebben een chagrijnige bui. Voel je niet aangevallen, het ligt niet aan jou. En voor de andere sterrenbeelden, weest soms iets liever voor deze drie, want ze kunnen het soms echt niet helpen dat ze chagrijnig zijn.

Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen zijn erg kritisch en twijfelen heel snel. Dit sterrenbeeld is niet alleen kritisch op zichzelf, maar ook op anderen. Ze hebben snel commentaar en worden chagrijnig, omdat ze geen keuzes kunnen maken. Een eigenschap die uiteindelijk vaak leidt tot mooie resultaten, maar helaas ook niet altijd even handig is.

Sterrenbeeld Waterman

Ook het sterrenbeeld Waterman kan erg kritisch zijn, vooral naar zichzelf toe. Iemand met de sterrenbeeld Waterman legt de lat erg hoog en niets is goed genoeg. Ze kunnen dan ook erg chagrijnig zijn wanneer het behalen van een doel niet lukt.

Lees ook
Déze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Sterrenbeeld Maagd

Een eigenschap van iemand met het sterrenbeeld Maagd is perfectionisme. Door deze eigenschap ziet dit sterrenbeeld vaak alleen de negatieve dingen. Alles moet gaan op de manier de Maagd het had bedacht. Zo niet? Dan ontstaat er een dikke error. Een tipje voor alle mensen met de sterrenbeeld Maagd: laat het los.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images