Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Het seizoen van de Kreeft is begonnen (en daar kunnen we állemaal emotioneel van worden)

Het seizoen van de Kreeft is begonnen (en daar kunnen we állemaal emotioneel van worden)

Het seizoen van de Kreeft is begonnen (en daar kunnen we állemaal emotioneel van worden)

Het seizoen van sterrenbeeld Kreeft is aangebroken. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, voelen we dat állemaal, dus niet alleen de mensen met sterrenbeeld Kreeft. Wat dat betekent? Vooral dat we allemaal behoorlijk emotioneel worden. Sla die tissues dus maar in. 

Van Tweelingen- naar Kreeft-seizoen

Afgelopen maand stond in het teken van Tweelingen. Dat hield in dat we op zoek waren naar verbinding, gezelligheid en connectie. Bij Kreeft keren we juist ietsje meer naar binnen: we komen in contact met ons hart en krijgen de behoefte om een diepere emotionele veiligheid in ons leven te creëren.

Over Kreeft

Eigenlijk kun je het Kreeft seizoen neerzetten als een seizoen om bij te komen. Meer behoefte om alleen te zijn, tijd om je huis gezellig te maken en tijd om je gedachten en emoties te ordenen. Tegelijkertijd maak je diepere connecties met de mensen om je heen en bestaat er een grote kans dat die ene scharrel uitgroeit tot dikke verkering.

Lees ook
Toe aan een nieuwe hobby? Dit is wat je volgens je sterrenbeeld het beste kunt gaan doen

Invloed van Kreeft per sterrenbeeld

 • Ram
  Het Kreeft seizoen wordt er eentje van nestelen voor jou. Het kan zijn dat je zin hebt om je woonkamer gezellige te maken en meer tijd thuis te socializen. Trakteer jezelf op wat leuke interieur-items of gooi je woonkamer om, zodat je een fijne plek hebt voor het zomerseizoen.
 • Stier
  Dit seizoen gaat er voor zorgen dat je uit je schulpje kruipt. Je zult merken dat gesprekken natuurlijker lijken te gaan en dat plannen maken met anderen makkelijker is. De tip: zoek weer eens contact met een oude vrienden of boek een korte trip om het begin van de zomer te vieren.
 • Tweelingen
  In dit seizoen haal je extra veel plezier uit materiële waarde. Het kan dus handig zijn om een zomer spaarplan op te stellen. Keer ook eens naar de binnenkant: het is een perfecte maand om in gevoel te koen met wat je wil in het leven: relaties, emoties en ja, ook luxe aankopen.
 • Kreeft
  Het is jouw maand! Het licht schijnt de hele maand op je, dus geniet ervan. Normaal ben je misschien wat passiever en focus je je op anderen, het is nu goed om jezelf voorop te zetten. Spreek uit wat je wil en zet je authentieke zelf op de kaart.
 • Leeuw
  De zomer is jouw seizoen, Leeuw. De komende maand kun je dan ook het beste proberen om te verbinden met jezelf en je energie batterij te bewaren voor alle leuke dingen die nog komen deze zomer. Als je minder energie hebt dan anders en wat meer naar binnen gekeerd bent, doe het dan rustig aan, mediteer en probeer spirituele selfcare.
 • Maagd
  De zon maakt dat je zin hebt om de wereld in te gaan. Je zult je extra comfortabel voelen als je je omringd met fijne mensen in een inspirerende omgeving. Dus neem initiatief en maak plannen voor iedereen – vrienden, werk, netwerk of social media.
 • Weegschaal
  Hard werken hoeft niet agressief te zijn. Jouw professionele kracht ligt hem juist in het aardig én diplomatiek zijn. Je geeft een nieuwe wending aan je carrière en krijgt meer aandacht voor je talenten deze maand, maar je hoeft niets oncomfortabels te doen om de beste te blijven. Een compassievolle kijk op je carrière helpt je uiteindelijk zelfs verder.
 • Schorpioen
  Door dit nieuwe seizoen zul je veel wijsheid, een honger voor kennis en zin in avontuur ervaren. Het kan je ook inspireren om uit je comfortzone te stappen. Doe je voordeel met deze kans om je grenzen te verleggen en wees niet bang om een risico te nemen.
 • Boogschutter
  Het emotionele van dit seizoen heeft veel invloed op jou. Het kan zijn dat je te maken krijgt met weggestopte gevoelens, angsten en spanningen in intieme relaties. Wees eerlijk naar jezelf en de mensen van wie je houdt en geef aan wat je nodig hebt. Zo bewandel je een pad met meer licht en vrijheid.
 • Steenbok
  Je een-op-een-relaties zullen comfortabeler worden deze maand. In plaats van te verharden, probeer eens voor het zachtere gevoel te gaan. Je bent dan meer compassievol en gevoelig voor andere mensen hun verlangens en bereidwilliger om hulp te accepteren en aan te pakken.
 • Waterman
  Dit seizoen vraagt om een focus op je werk-privebalans. Je kunt best wat minder hard zijn voor jezelf. Je begint te realiseren dat je een kaars niet aan twee kanten kunt branden: een beetje tijd voor jezelf en de hulp van anderen accepteren, gaat je goed doen.
 • Vissen
  Er is een grote kans dat je het verlangen voelt om je op creatief en seksueel gebied uit te drukken. Jouw zelfverzekerheid omarmen en plezier hebben in de dating scene. Heb je een relatie? Dan bestaat er een kans dat je jullie spark weer hervindt en het begin van je relatie opnieuw beleeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Getty Images