Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Bye, cadeaubonnen: Sissy-Boy is officieel failliet verklaard

Bye, cadeaubonnen: Sissy-Boy is officieel failliet verklaard

Nieuws & Maatschappij
Bye, cadeaubonnen: Sissy-Boy is officieel failliet verklaard

Het begon met een webshop die op slot ging, toen konden de cadeaubonnen niet meer worden ingeleverd en vervolgens reageerde de klantenservice niet op onze mails… Dus ja, met een sprankje hoop op een doorstart zagen we de bui toch al hangen. En nu is het officieel: Sissy-Boy is failliet verklaard.

Het blijft gek. Etalages vol stijlvolle interieuraccessoires en mode musthaves die er zo leuk uitzien, maar blijkbaar toch niet verkopen. De Amsterdamse rechtbank heeft de keten vanochtend officieel failliet verklaard. De lifestyle-keten moest eerder deze maand al uitstel van betaling aanvragen nadat de resultaten vorig jaar onder druk kwam te staan.

Lees ook
Oh no! Faillissement dreigt voor Sissy-Boy: 6x waarom de keten níet mag verdwijnen

Vorig jaar kwam Sissy-Boy in slecht weer terecht. Net als veel andere winkelketens had Sissy-Boy last van een lastige zomer en winter, waardoor het bedrijf niet genoeg winst gaf. Er werd in de kosten gesneden en er werden investeringen gedaan, aar het heeft niet mogen baten. Moederbedrijf Brand Retail Group was in vergevorderde gesprekken met een ‘Nederlands familiebedrijf,’ maar een verkoop ging op het laatste moment niet door.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee