Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Publieksfavoriet moet in tweede aflevering van Wie is de Mol al vertrekken en dít is zijn reactie

Publieksfavoriet moet in tweede aflevering van Wie is de Mol al vertrekken en dít is zijn reactie

Publieksfavoriet moet in tweede aflevering van Wie is de Mol al vertrekken en dít is zijn reactie

Ruim 2,9 miljoen mensen keken zaterdagavond naar de tweede aflevering van Wie is de Mol. En helaas voor de Molloten moest de publieksfavoriet al vertrekken.

De eerste kandidaat die werd genoemd bij de eliminatie, kreeg gelijk een rood scherm te zien (let op: spoilers in dit bericht).

Reactie op vertrek

Zo moest Glen Faria het spel verlaten. Hij was vorige week nog in het voordeel toen hij volgens de kijkers thuis de minst verdachte speler was. De rapper kreeg twee vrijstellingen. Hij gaf er één weg aan acteur Everon Jackson Hooi en zette zijn eigen vrijstelling bij de eerste test direct in. Maar helaas is het voor hem nu afgelopen.

Naar eigen zeggen zat hij ‘niet lekker in het spel’. ‘Alles schiet te snel voorbij. M’n hoofd is ergens anders mee bezig. Met thuis. Deze groep mensen is te sterk voor dit. Je bent er voor 100 procent, of je moet eraan geloven,’ schrijft hij over zijn vertrek in zijn online dagboek.

De aflevering zat vol typische Mol-opdrachten: zo moesten de kandidaten in een dorpje aan locals allerlei spullen vragen om een foto na te maken. Ook werd er gelachen in het theater, rondom allerlei draaiende tafels. Op die tafels stonden simpele opdrachten, zoals het sorteren van sokken of het pakken van munten uit een pot honing, maar omdat alles draaide en je dus maar een paar seconden de tijd kreeg voor een opdracht, moest je snel zijn.

Wie er dit jaar het meest verdacht zijn? Waar de kijkers vooraf nog dachten dat Welmoed Sijtsma en Sahil Amar Aïssa het meest verdacht waren, verschoven de statistieken gedurende de uitzending. Sahil Amar Aïssa wordt als nummer 1 Mol verdacht, maar ook Kim-Lian van der Meij zou het volgens de kijkers dit jaar kunnen zijn.

Bron: Twitter | Beeld: AvroTros