Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > PandaDroom in Efteling gaat weg máár er komt een nieuwe attractie

PandaDroom in Efteling gaat weg máár er komt een nieuwe attractie

PandaDroom in Efteling gaat weg máár er komt een nieuwe attractie
De Efteling-bioscoop PandaDroom is een begrip. Maar niet voor lang meer, want de attractie krijgt een totale metamorfose en een nieuwe naam, namelijk *trommelgeroffel* Fabula.

Vrolijk en speels

In de vernieuwde Fabula blijft natuur een grote rol, de hoofdrol spelen. Omdat de ontwikkelingen op het gebied van beeld en techniek snel gaan, worden zowel de 3D-techniek als de inhoud van de film vernieuwd. De film wordt vrolijk, spannend en iets korter, waardoor straks meer gasten de attractie kunnen beleven. Fabula is geschikt voor alle leeftijden.

Lees ook: 
Tijd voor een girls night in: dít zijn momenteel de leukste chick flicks op Netflix

Verhaallijn

De nieuwe 3D-film gaat over een beer en een eekhoorn. Het botert niet goed tussen de knorrige beer en de andere dieren, waarop Klaas Vaak besluit om hem een paar levenslessen bij te brengen. Tijdens een droom bezoeken de beer en de eekhoorn de leefwerelden van andere dieren en leren zich aan te passen. Uiteindelijk weet de beer dankzij Klaas Vaak meer oog en zelfs respect te krijgen voor andere dieren.

Totale make-over

De investering voor de remake bedraagt maar liefst 3,5 miljoen euro. Naast de film worden ook het restaurant en de souvenirwinkel van de Efteling op de nieuwe attractie aangepast. Het restaurant krijgt meer zitplaatsen en verse en verantwoorde vlees-, vis- en veganistische gerechten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws.nl | Beeld: Efteling