Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Jongen (15) die ongeluk in Helmond als enige overleefde laat van zich horen

Jongen (15) die ongeluk in Helmond als enige overleefde laat van zich horen

Jongen (15) die ongeluk in Helmond als enige overleefde laat van zich horen

Afgelopen weekend botste vier vrienden tegen een ambulance op. De vijftienjarige jongen die dit dodelijke ongeluk overleefde heeft nu vanuit het ziekenhuis van zich laten horen. De jongen plaatste op Snapchat een foto vanuit zijn ziekenhuisbed. 

Overlevende

Op de foto, die vanwege privacyredenen niet is gepubliceerd, is te zien hoe de vijftienjarige Kane zijn vuist opheft. ‘Ik hou voor altijd van jullie, doe dit voor jullie maatjes’, stond er bij de foto geschreven. Kane is de enige tiener die dit tragische ongeluk wél heeft overleefd. Hij belandde zwaargewond in het ziekenhuis maar zijn toestand is sinds zondagochtend weer stabiel. En dat zou hij op de Snapchat-foto dus zelf hebben bevestigd. Diezelfde dag nog kwamen vrienden en familieleden van de vier tieners bij elkaar in Helmond op bloemen neer te leggen en vuurwerk af te steken op de plek van het ongeluk.

Lees ook
BMX-kampioen Jelle over ernstig ongeluk: ‘Mijn motto is: accepteren en doorgaan’

Ongeluk in Helmond

De andere drie tieners van 15 en 16 jaar oud hebben de botsing niet overleefd. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, of hoe deze jongens überhaupt aan een auto zijn gekomen is nog niet duidelijk. De twee inzittenden van de ambulance waar de jongens tegenaan zijn gebotst, werden ook ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis, maar lijken ongedeerd te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: ANP