Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Nieuwe Instagram functie: zo kun je individuele foto’s uit je carrousel verwijderen

Nieuwe Instagram functie: zo kun je individuele foto’s uit je carrousel verwijderen

Nieuwe Instagram functie: zo kun je individuele foto’s uit je carrousel verwijderen

Sinds kort heeft Instagram een nieuwe functie. Post je wel eens een reeks foto’s, dan kan het voorkomen dat je na een tijdje spijt krijgt van een van de foto’s. Voorheen kon je alleen alle foto’s verwijderen, maar dan was je de hele post kwijt. Zonde van al die lieve reacties onder de je kiekje. Met deze nieuwe functie is het mogelijk om een of meerdere foto’s uit de reeks te verwijderen, zonder de hele post te moeten verwijderen. 

Verwijderen van foto’s

De nieuwe functie werd vorige week door Instagram bekend gemaakt. Individuele foto’s kunnen vanaf nu in de reeks verwijderd worden, zonder de hele post te verwijderen. Helaas is de nieuwste functie alleen beschikbaar met de nieuwste update: versie 214.0. Deze is alleen nog maar beschikbaar op IOS. De nieuwste functie kan alleen gebruikt worden bij een reeks van 3 of meerdere foto’s. Gelukkig zal een update voor Android zal niet lang op zich laten wachten.

Lees ook
Nieuwe functie: binnenkort kun je met WhatsApp zelf stickers maken

Hoe?

Wil je een individuele foto verwijderen uit een reeks van 3 of meer foto’s? Dan moet je op de drie puntjes rechtsboven in drukken. Klik dan op bewerken en je zult zien dat bij elke foto links bovenaan een prullenbakje staat. Bij de foto’s die jij wil verwijderen klik je op het prullenbakje. Na een aantal dagen toch spijt van het verwijderen van de foto? Dan kun je hem binnen 30 dagen nog terug vinden via instellingen ->‘recent verwijderd’. Mocht je de foto toch weer op je feed terug willen, dan kan je dat via die instellingen doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Girlscene | Beeld: Pexels