Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > In mei 2023 verschijnt het nieuwe boek van overleden Zeven Zussen-schrijfster Lucinda Riley

In mei 2023 verschijnt het nieuwe boek van overleden Zeven Zussen-schrijfster Lucinda Riley

In mei 2023 verschijnt het nieuwe boek van overleden Zeven Zussen-schrijfster Lucinda Riley

Goed nieuws voor de fans van Zeven Zussen-schrijfster Lucinda Riley! Volgend jaar zal er een nieuw boek van haar verschijnen. Dat heeft haar familie onlangs bekendgemaakt.

The Murders at Fleat House

Haar nieuwste boek heet ”The Murders at Fleat House”. Het verhaal speelt zich af op een kostschool in Norfolk, Noord Engeland. Het gaat over de schokkende dood van een leerling die leidt tot de ontdekking van allerlei geheimen in het hart van Fleat House.

Drie boeken

Riley schreef in 2004, toen haar jongste kinderen naar school gingen, drie boeken. Daarvoor had ze geen uitgever gevonden. Inmiddels zijn twee van deze boeken al uitgebracht: ”De vlinderkamer” en ”De olijfboom”. Riley wilde het derde boek pas uitbrengen na het laatste deel van ”De Zeven Zussen”. Het is tevens ook de enige misdaadroman die ze ooit heeft geschreven.

Lees ook
Gebarentolk Irma Sluis krijgt eigen televisieprogramma

Zeven Zussen-serie

Het achtste deel van de Zeven Zussen-serie: Atlas, Het verhaal van Pa Salt, komt uit in mei 2023. Dit boek zal worden geschreven door Lucinda’s zoon, Harry Whittaker. Lucinda Riley is afgelopen voorjaar overleden. Ze is een van de meest succesvolle auteurs van deze eeuw.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages