Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Kinderen Peter R. de Vries over toestand: “Er is nog veel onzeker”

Kinderen Peter R. de Vries over toestand: “Er is nog veel onzeker”

Kinderen Peter R. de Vries over toestand: “Er is nog veel onzeker”

Kelly en Royce de Vries, de kinderen van Peter R de Vries, waren gisteren te zien in een uitzending van Tijd voor MAX op NPO1. Deze stond helemaal in het teken van de vermissing van Tanja Groen en Stichting De Gouden Tip. Peter R de Vries richtte de stichting op om de zaak van Tanja op te lossen. 

Toestand Peter R de Vries

Aan de toestand van Peter R de Vries is nog steeds niet veel veranderd, zo vertelt dochter Kelly. “Wij begrijpen dat iedereen wil weten hoe het met onze vader gaat. Over zijn medische situatie is nog heel veel onzeker, daar kunnen we dus niet zoveel over vertellen. Wel weten we dat hij in ontzettend goed handen is en dat de dokters en verpleegkundigen fantastisch werk leveren.”

Tekst gaat verder onder Tweet. 

Stichting De Gouden Tip

Vervolgens haakt Royce in: “De afgelopen veertig jaar is onze vader bezig geweest om onopgeloste zaken op te lossen. Zaken waarin familieleden werden gekweld door onzekerheid. Wij vinden het dan ook fantastisch dat de zaak van Tanja Groen en stichting De Gouden Tip nu zoveel aandacht krijgen. Afgelopen maanden is onze vader dag en nacht met de stichting bezig geweest.” Het doel van Stichting De Gouden Tip is dat er 1 miljoen euro opgehaald wordt om te gebruiken als beloning voor – je voelt ‘m aan komen – de gouden tip die leidt naar de vermiste studente Tanja Groen.

Lees ook: 
Bridget Maasland over de avond aanslag op Peter R. de Vries: ‘Er ging zoveel door mijn hoofd’

1 miljoen opgehaald voor Tanja Groen

Later op de avond werd bekend gemaakt dat de 1 miljoen euro binnen is. Simon Vuyk, bestuurslid van Stichting de Gouden Tip, zegt hierover: “Het is van grote betekenis dat het streefbedrag opgehaald is tegenover wat er met Peter gebeurd is.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOS | Beeld: © NOS/NPO