Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > All You Need Is Love komt met extra kerstspecials: elke dag 15 minuten lang snikken als voorproefje

All You Need Is Love komt met extra kerstspecials: elke dag 15 minuten lang snikken als voorproefje

All You Need Is Love komt met extra kerstspecials: elke dag 15 minuten lang snikken als voorproefje

Albert Heijn is een bijzondere samenwerking aan gegaan met het programma ‘All You Need Is Love’. Komende weken zal RTL4 een korte special van het programma uitbrengen waarin mensen worden samengebracht die eerder niet samen konden zijn met kerst door corona. 

Kerstspecial

Vanaf 13 december zal elke avond om 18:45 uur een korte special te zien zijn. Deze items zijn alvast een klein voorproefje van de All You Need Is Love kerstspecial die elk jaar op kerstavond te zien is. Het liefdesprogramma wordt al dertig jaar lang gepresenteerd door Robert ten Brink. Het is voor het eerst dat RTL4 en Albert Heijn op deze manier samenwerken.

Lees ook
Kijkers All You Need Is Love irriteren zich aan 1,5 meter afstand-regel

Brievenbus

Ook zullen er vanaf 6 september in de supermarkten van Albert Heijn speciale hartvormige brievenbussen te vinden zijn. Iedereen kan hier een kaartje in stoppen met daarop vermeldt wie er volgens hun een beetje extra aandacht verdient tijdens kerst. Tijdens iedere uitzending zullen er per winkel twee winnaars worden gekozen die de boodschappen krijgen voor een uitgebreid kerstmenu.

Wil je je graag aanmelden voor de kerstspecial? Klik dan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLNieuws | Beeld: BrunoPress