Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Omg kerstliefhebbers opgelet: déze film wordt de ‘nieuwe Love Actually’

Omg kerstliefhebbers opgelet: déze film wordt de ‘nieuwe Love Actually’

Omg kerstliefhebbers opgelet: déze film wordt de ‘nieuwe Love Actually’

Joehoe, nog maar 75 dagen tot kerst! Aftellen geblazen, dus. Maar tot die tijd kunnen we binnenkort al genieten van de eerste kerstfilms. Eén daarvan is de nieuwste Netflix kerstfilm Love Hard. De eerste beelden staan al online.

Netflix

De releasedatum van de nieuwe kerstfilm is op 5 november. We moeten dus nog eventje geduld hebben. De hoofdrolspelers is Nina Dobrev, ook wel bekend van de serie The Vampire Diaries of The Originals en Jimmy O. Yang, Darren Barnet.

Lees ook
Déze 6 sterrenbeelden zijn echte kerstliefhebbers en kunnen niet wachten tot het december is

Verhaallijn

‘Een schrijfster reist 5000 kilometer om met kerst de man te verrassen die ze op een datingapp heeft ontmoet, en ontdekt dan dat ze is genept’, staat beschreven bij de nieuwste Netflix film. Love Hard gaat over Natalie, ook wel Nina, die geen succes heeft in de liefde en in Los Angeles woont. Tot ze Josh via een datingapp leert kennen. Helaas woont Josh niet zomaar om de hoek, maar aan de andere kant van Amerika. Dat blijkt voor Natalie geen probleem te zijn en vertrekt daarom naar New York om Josh in het echt te ontmoeten. Er is alleen een dingetje waar Natalie geen rekening mee had gehouden. Josh blijkt namelijk helemaal niet de jongen te zijn wie ze dacht dat hij zou zijn.

Bekijk hier onder de trailer van de film. Kun jij ook niet wachten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images