Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Slecht nieuws! Kerstconcerten van de Toppers gecanceld vanwege coronamaatregelen

Slecht nieuws! Kerstconcerten van de Toppers gecanceld vanwege coronamaatregelen

Slecht nieuws! Kerstconcerten van de Toppers gecanceld vanwege coronamaatregelen

Slecht nieuws voor fans van de Toppers: de kerstconcerten van de Toppers zullen dit jaar helaas niet doorgaan. Op dit moment is er veel onduidelijkheid rondom de coronamaatregelen. De organisatie meldt dat het daarom niet mogelijk is om de shows te organiseren. 

Christmas Party of the Year

Het kerstconcert van de Toppers zou dit jaar plaats vinden op 22, 23, 24 en 26 december in Rotterdam Ahoy. “Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote liveband en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen”, vertelt de organisatie. “De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren.”

René Froger gaf eerder al aan dat de concerten waarschijnlijk niet door zouden gaan met een bezetting van slechts 75%. Hij zag zelf geen heil in een ‘Toppers Light’.  “Wij hebben wat dat betreft een hele grote show en die mag daar niet onder lijden”, zei hij destijds over de concerten en huidige maatregelen.

Lees ook
Wat is er aan de hand? André Hazes zegt nu ook shows van volgende maand af

Kaartverkoop

Iedereen die dit jaar een kaartje voor het concert heeft gekocht, krijgt zijn geld daarvoor netjes teruggestort. De volgende concerten van de Toppers zullen volgend jaar plaatsvinden in mei in de Johan Cruijff ArenA. De komende maand zal er meer duidelijkheid worden gegeven over het thema van die concerten. De kaartverkoop voor dat evenement is nog niet gestart.

Toppers

De Toppers is een muziekgroep die bestaat uit zangers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Tot 2011 was Gordon ook een lid van de Toppers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress