Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Jacob van B&B Vol Liefde was niet tevreden met de vrouwen in zijn huis

Jacob van B&B Vol Liefde was niet tevreden met de vrouwen in zijn huis

Jacob van B&B Vol Liefde was niet tevreden met de vrouwen in zijn huis

Jacob deed mee met het programma B&B Vol Liefde, maar voelde helemaal geen klik met de dames in zijn huis. Hoe hard hij ook zijn best deed om de vrouwen een fijne tijd te geven, hoe meer hij het gevoel kreeg dat ze er slechts waren voor een gratis vakantie, zo vertelt hij aan Weekend.

‘Een marteling’

Als je meedoet aan zo’n programma en je hebt geen klik, dan ben je niet blij, dat is nogal logisch. Maar Jacob is echt helemaal niet te spreken over ‘zijn’ Anita, Segrun, Monica en Jennie. Sterker nog, in het weekblad Weekend noemde hij het programma “een marteling om uit te zitten.”

Niet voor mij, maar voor het huis

Volgens Jacob hebben de dames puur gekeken naar het huis van Jacob en niet naar zijn persoonlijkheid, ambities of hobby’s. Hij zegt ook dat hij niets leuks met ze kon doen, omdat ze niets wilden, behalve in het luxe huis zijn. Jacob: “Ze zeiden: ‘Wij hebben voor jou gekozen, omdat je een mooi huis hebt met luxe en dát is wat we dan ook willen’. Dus ik dacht gelijk: zij hebben nooit voor mij gekozen maar voor mijn huis.”

Andere vrouwen

Jacob gaat nog een stapje verder en noemt het zelfs pesten in zijn eigen huis. Daarin is hij ook boos op de televisiezender RTL: “RTL heeft dames laten opdraven die mijn types niet waren en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik door die vier, twee weken lang in mijn eigen huis ben geweest.” Jacob geeft aan dat hij op coulance had gehoopt, dat ze misschien andere dames konden regelen voor hem. “Maar het ging alleen maar om de kijkcijfers.”

Lees ook:
Juicy: Mitch uit ‘B&B Vol liefde’ deelt héle naakte video op Instagram

Jacob ook niet eerlijk

Maar wat blijkt? Ook Jacob is niet helemaal zuiver op de graat, zo heeft Segrun laten weten over de B&B-houder. “Het was dag in dag uit onzin wat die man liep uit te kramen. Op de derde dag liet hij al vallen dat hij alleen maar meedeed voor de promotie van zijn villa”, aldus de oud-kandidaat eerder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still