Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > ByeTunes! iTunes is niet meer: 9 x hilarische én herkenbare tweets

ByeTunes! iTunes is niet meer: 9 x hilarische én herkenbare tweets

Nieuws & Maatschappij
ByeTunes! iTunes is niet meer: 9 x hilarische én herkenbare tweets

Het is nu echt definitief. iTunes, die iconische muziekdienst van Apple, stopt er mee. Het is nog niet precies duidelijk wanneer, maar social media ging al los. Velen gaan het platform missen als kiespijn, maar iTunes zal ook zeker gemist worden. Wij gingen op zoek naar de meest hilarische (en herkenbare) tweets. 

Van ‘broodnodig’ naar ‘overbodig’

Na achttien jaar neemt Apple afscheid van iTunes. Het muziekplatform was sinds de lancering van de eerste iPods in 2001 dé manier voor Apple-gebruikers om muziek op hun telefoons en tablets te krijgen. Dankzij Apple Music en streamingsdiensten als Spotify is het downloaden van muziek echter veel minder populair geworden en blijkt iTunes achterhaald en niet langer levensvatbaar.

Lees ook:
Zo heb je in één keer weer genoeg ruimte op je iPhone zonder foto’s te verwijderen

Herinneringen en ergernissen

Hoewel ook wij – we geven het eerlijk toe – ons niet meer kunnen herinneren wanneer we voor het laatst muziek afspeelden in iTunes, hebben we wel heerlijke herinneringen aan het platform. En wij zijn niet de enigen; op Twitter delen velen hun mooie memories aan het programma (evenals hun frustraties en ergernissen). En men oh men, wat zijn die heerlijk herkenbaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee