Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Helaas: ook Videoland verhoogt de prijzen voor abonnees

Helaas: ook Videoland verhoogt de prijzen voor abonnees

Helaas: ook Videoland verhoogt de prijzen voor abonnees

Helaas heeft ook Videoland besloten om de prijzen te verhogen voor abonnees. Door de prijsverhoging kunnen ze meer kwalitatieve content  maken. Netflix liet een tijdje terug al weten duurder te zijn geworden voor abonnees.

Videoland

Streamingsdienst Videoland verhoogt vanaf 2022 de maandprijzen van zowel de Plus- als de Premium-abonnementen. Per 18 januari worden beide abonnementen één euro per maand duurder, laat Videoland weten. Het Basis-abonnement blijft qua prijs wel hetzelfde. Bij dat abonnement zitten echter wel reclames tussen de programma’s.

Waarom de abonnementen duurder worden? Videoland zegt zelf dat het is om de behoefte naar meer ‘exclusieve series, films en documentaires’ te bevredigen. Met dit geld is het mogelijk om exclusieve series als Mocro Maffia te maken.

Lees ook
Oh jee: fysiotherapeuten waarschuwen voor een Netflix-onderkin

Netflix

Netflix besloot ook de prijzen te verhogen. Voor een Standaard-account bij dit platform ben je eveneens één euro per maand meer kwijt. Voor een Premium-account betaal je maar liefst twee euro extra. Netflix liet weten dat de prijsverhoging wordt gedaan om te investeren in nieuwe televisieseries en films, maar ook om hun diensten te verbeteren.

Misschien wordt het dan toch tijd om accounts te gaan delen met vriendinnen om kosten te besparen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Getty Images