Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Heerlijk warme herfstvakantie: het wordt komende week 20 graden

Heerlijk warme herfstvakantie: het wordt komende week 20 graden

Heerlijk warme herfstvakantie: het wordt komende week 20 graden

Winterjassen zijn de komende tijd nog niet nodig. De herfstvakantie begint namelijk met warme temperaturen die op kunnen lopen tot wel 20 graden, volgens Weer.nl. Genieten!

Heerlijke herfstvakantie

Scholen in de regio’s Midden en Noord hebben komende week herfstvakantie. Als de weersvoorspellingen kloppen, gaan de mensen uit deze regio’s mooie dagen tegemoet. Maar we mogen niet te vroeg juichen…

Op maandag loopt de temperatuur op tot 18°, maar tegen het einde van de middag komt er vanuit het westen een regenbui. Ook dinsdag houden we het niet droog in de ochtend. Woon je in het zuiden? Dan heb je helemaal geluk! De zon komt daar in de middag door en de temperatuur kan oplopen tot wel 20 graden. Heerlijk!

Lees ook
Dít is de reden dat de herfst je seksleven een boost geeft

Hoge temperaturen

20 graden is niet de hoogste temperatuur die we in de herfstvakantie kunnen verwachten. Woensdag lijkt de warmste dag van de week te worden. En ook deze dag hebben de mensen in het zuiden weer geluk: het kwik kan dan oplopen tot wel 22 graden! In de rest van het land is het iets frisser. Goed excuus om deze herfstvakantie een (dag)tripje naar het zuiden van het land te maken voor extra vitamine D.

De eerste helft van de week lijkt dus in de regio’s Midden en Noord behoorlijk warm te verlopen. Maar er liggen wel storingen met wolken, regen en buien om de hoek. De hele week kun je flinke wind verwachten. In de tweede helft van de herfstvakantie gaan de temperaturen helaas weer omlaag en blijft het wisselvallig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weer.nl | Beeld: Getty Images