Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Gert Verhulst klaar voor definitief einde als baasje van Samson: ‘Wordt een beetje zielig’

Gert Verhulst klaar voor definitief einde als baasje van Samson: ‘Wordt een beetje zielig’

Gert Verhulst klaar voor definitief einde als baasje van Samson: ‘Wordt een beetje zielig’

Gert Verhulst vindt het hoog tijd dat hij afscheid neemt als baasje van Samson, maar door corona wordt het definitieve einde steeds maar opgeschoven. “Het wordt een beetje zielig”, zei de presentator en Studio 100-baas in het NPO 1-programma WNL op Zondag.

Vaarwel Gert

Inmiddels probeert Verhulst Samson al bijna twee jaar uit te zwaaien. De eerste afscheidsshow vond op 21 december 2019 plaats. Er staan nu nog 45 optredens gepland, die allemaal al twee keer zijn uitgesteld.

Verhulst blijft ondanks de tegenslagen door het coronavirus vrolijk. “Ik ben een pragmatisch iemand”, vertelde hij in de show. “Je moet de dingen nemen zoals ze komen. Dingen die je niet kunt veranderen, daar moet je niet van wakker liggen en ook niet proberen te veranderen.”

Stokje overgedragen

“Dus ik kan maar geen afscheid nemen. Het wordt een beetje zielig”, lachte Verhulst. “Mensen denken dat ik niet wil stoppen met die hond, maar dat is absoluut niet het geval. M’n dochter heeft het intussen overgenomen, die wil dat ik verdwijn. Maar er staan nog 45 shows gepland waar mensen tickets voor hebben en die ook ongelooflijk leuk zijn om te doen. Ik wil die echt wel doen. Ik wil ook van die hond af op een gegeven moment natuurlijk.”

Afscheid

Al in april 2019 kondigde Verhulst aan dat hij na dertig jaar zou stoppen met Samson & Gert. Tijdens de première van de afscheidsshow werd bekend dat zijn dochter Marie de shows en tv-series rond Samson overneemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gert Verhulst (@gertverhulst)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress