Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 37 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 37 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 37 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 9 september ligt nummer 37 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Een sprong in het diepe

Hoe vaak leven we – misschien soms onbewust – níét het leven dat we echt zouden willen? Omdat het nu eenmaal zo is, omdat je er nooit bij stil hebt gestaan dat het anders kan of omdat je denkt dat je dromen te hoog gegrepen zijn. Deze week in Flair bewijzen acht vrouwen dat het altijd een goed idee is om naar je hart te luisteren. Zij sprongen. En zouden het zo weer doen.

Actrice Romana Vrede over autistische zoon: ‘Ik heb heel lang gedacht dat Charlie niet normaal was’

Actrice Romana Vrede (47) schreef De nobele autist. Het boek is eigenlijk één lange brief – en tegelijk ode – aan haar autistische zoon Charlie (17). “De schoonheid van moeder-zijn zit in de chaos. Durf buiten hokjes te denken en durf alles wat je dacht te weten los te laten.” Het interview met Romana lees je in Flair 37; hier lees je alvast een preview.

Altijd weer dat groenere gras

Je zou er moe van worden, al dat vergelijken met anderen dat we doen. Zíj heeft een fantastisch huis. Díe oud-studiegenoot heeft promotie gemaakt. Zíj hebben wél stomende seks… Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet richting de afgrond vergelijkt?

Lees ook
Miljuschka verheugt zich op ‘gezinsuitbreiding’: ‘We hebben maanden in spanning gezeten’

Wereld Suïcide Preventie Dag

10 september is Wereld Suïcide Preventie Dag. Annet, Linda en Christel wéten hoe belangrijk het is om over zelfdoding te kunnen praten. Zij hebben al sinds jonge leeftijd suïcidale gedachten en delen deze week hun verhaal in Flair.

Flair 38-2020 ligt t/m 15 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Shoppen is altijd een goed idee