Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 36 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 36 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 36 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 2 september ligt nummer 36 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Turnmoeders delen hun verhaal

Nederlandse (ex-)topturnsters lieten zich onlangs uit over de misstanden in de turnwereld. Aanleiding voor de verhalen is een onderzoek van het Noordhollands Dagblad naar de turncultuur in Nederland. Turncoach Gerrit Beltman gaf in de krant toe dat hij turnsters fysiek en mentaal mishandeld en vernederd heeft. Drie moeders van deze turnsters vertellen nu voor het eerst hun verhaal.

Interview Teun Kuilboer

Hij draagt de naam van zijn stiefvader en had jarenlang geen contact met zijn echte vader. Maar nu hun relatie is hersteld, vindt acteur Teun Kuilboer (37) – die ooit begon als Job in GTST – hem één van de geestigste mannen die hij kent. Dit interessante interview met Teun lees je deze week in Flair. Een voorproefje van het artikel vind je hier.

Schort om, oven aan

In Flair 36 staan verder vier lekkere bakrecepten uit het kinderbakboek van Laura’s Bakery. Wat gaan jullie dit weekend maken? Oreotruffels, ijsjescupcakes of confetti-arretjescake?

Lees ook
Miljuschka’s zoon Rembrandt zit in de ‘gevangenis’: ‘Ik heb gestolen’

Drie real life verhalen

Verlaten voor een oudere vrouw: Sandra (33) wist dat haar relatie niet goed liep. Maar dat haar vriend haar verliet voor een vrouw die een stuk ouder is dan zij, doet extra pijn. “Natuurlijk is leeftijd maar een getal en maakt het in de liefde niet uit hoe oud je bent. Maar toch: het voelt zó vernederend.”

Endometriose: Bijna tien jaar zocht Annemieke Haandrikman (42) naar de oorzaak van de continue pijn in haar hele lichaam. Het bleek endometriose te zijn. “Ik wil dat vrouwen mijn verhaal horen; dat niemand dit hoeft mee te maken.”

Aardbeving in Nepal: Simone Schoffeleers (40) en John (45) zaten op een berg in Nepal toen een verwoestende aardbeving zich aandiende. Zes dagen lang konden ze niet anders dan op redding wachten. “Onze trektocht was een survivaltocht geworden.”

Flair 36-2020 ligt t/m 8 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.