Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 35 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 35 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 35 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 26 augustus ligt nummer 35 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Flair’s thrillermaand: Een weekend aan zee

Vier weken lang schrijven Nederlands bekendste thrillerschrijvers speciaal voor Flair een extra spannend leesverhaal. In dit laatste verhaal, Een weekend aan zee, spelen een innemende man en een daadkrachtige vrouw de hoofdrollen.

Interview met Sigrid Kaag

Met een beetje geluk wordt ze de eerste vrouwelijke premier van ons land. Tot die tijd wil minister Sigrid Kaag (58) vooral zorgen voor wat vriendelijkere politiek. Een mooi gesprek over de kracht van verbinding, tegenslag leren incasseren, haar jeugd en niet te vergeten: haar liefde voor sneakers. Lees hier alvast een voorproefje van het interview.

Heftig verhaal: Dochters ontvoerd

De kinderen van Daniëlle (40) werden ontvoerd door haar ex. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van haar twee dochters Zeliha (10) en Samiha (9). In Flair 35 deelt ze haar verhaal. “Ik rust niet tot ik ze in mijn armen kan sluiten.”

Drieluik: Door het oog van de naald

Shahira, Daniëlle en Bianca hadden een engeltje op hun schouder toen er een ernstig ongeluk plaatsvond. Ze ontsnapten aan het noodlot. Alle drie delen ze deze week hun verhaal in Flair.

Lees ook
Miljuschka over onvergetelijke vakanties: ‘Eenmaal beleefd, zit het in mijn geheugen gegrift’

DIY Lolly’s maken

Met een zelfgemaakte lolly in de lunchbox maak je de eerste schooldag op slag een stuk leuker. In Flair 35 lees je precies hoe je zulke leuke én lekkere lolly’s zelf kunt maken.

 Flair 35-2020 ligt t/m 1 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.