Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 24 ligt in de schappen: dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 24 ligt in de schappen: dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 24 ligt in de schappen: dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 10 juni ligt nummer 24 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Vaderliefde

Bezorgdheid, elkaar aanvoelen, even een bakkie doen… De liefde van hun vader zit ’m vaak in kleine dingen. In de nieuwste Flair vertellen drie ‘papa’s kindjes’ over de bijzondere band die ze met hun vader hebben. Ook leuk: voor vaderdag hebben wij deze week maar liefst elf originele DIY cadeautips! Knutselen maar!

Anouk Smulders

Anouk Smulders vertelt over haar zoektocht naar echtheid & oprechtheid. Ook heeft ze het over haar familie, haar relatie met Edwin en haar bijna-burn-out na afloop van de loodzware zoektocht naar een donor voor haar zieke zus.

Reizen

Pittoreske dorpjes, historische gebouwen, prachtige natuur… Is er eigenlijk een reden om níét naar de Provence in Frankrijk te gaan? Flair‘s Esmée ging je voor en heeft de beste tips voor je, voor als je straks eindelijk weer de grens over wil. Eenmaal ondergedompeld in het Provençaalse leven wil je er niet meer weg. Maak kennis met deze prachtige plek in de nieuwste Flair.

‘Vanavond niet, schat. En morgen ook niet’

Je houdt zielsveel van je geliefde, maar je hebt geen zin (meer) in seks. Dat is niet iets wat je gemakkelijk toegeeft. Toch ben je niet de enige. Zes lezeressen kunnen je er alles over vertellen. Zij voelen nog zelden lust. Ook vertelt seksuoloog Ina van Ransbeeck hoe dit komt, de beste manier om hier mee om te gaan en nog veel meer!

Lees ook
Miljuschka over vriendin: ‘Ze was bijna onherkenbaar toen ze de volgende dag langskwam’

Leuke extra

Nu het zonnige, warme tuin-weer z’n rentree lijkt te maken, is er niets lekkerders dan neerploffen op een ligbed met een fijn verhaal om bij weg te dromen. Deze week hebben we daarom een leuk extraatje voor je in petto: het romantische verhaal Amsterdam van Audrey Carlan, uit de serie Mannen van de wereld, bijgevoegd in een separaat boekje. Genieten!

Flair 24-2020 ligt t/m 19 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.