Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Dekentje, kop thee en genieten maar! Het Herfstboek van Flair is nú verkrijgbaar

Dekentje, kop thee en genieten maar! Het Herfstboek van Flair is nú verkrijgbaar

Nieuws & Maatschappij
Dekentje, kop thee en genieten maar! Het Herfstboek van Flair is nú verkrijgbaar

De dagen worden weer korter, opkijken van een plensbui hoeft de komende tijd niet meer en de bladeren gaan langzaam maar zeker van de bomen vallen. Jep, de zomer ligt officieel achter ons en de herfst is weer van start gegaan. Om het nieuwe seizoen extra goed te beginnen, heeft Flair nieuw leesvoer voor je in petto: ons Herfstboek ligt vanaf nú in de schappen!

Dubbel zo leuk

Normaal gesproken werkt de redactie van Flair, net als die van VIVA, natuurlijk aan ons eigen, heerlijke, wekelijkse magazine. Maar af en toe slaan we de handen maar wat graag ineen. Met twee teams bezorgen we jou immers twee keer zoveel leesplezier en vermaak. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken in de – over het algemeen – druilerige, natte en grijze herfst toch?

Het ‘Flair Herfstboek’

Met het Herfstboek van Flair haal je maar liefst 148 pagina’s aan leesvoer in huis. Verwacht een – zoals je van ons gewend bent – fijne dosis real life verhalen, een grote herfsthoroscoop en verschillende tips om een pro te worden in sparen. Ook hebben we de sport- en relaxtrends van het najaar voor je op een rijtje gezet en lees je een voorpublicatie van Kluun’s nieuwe boek, Familieopstelling. Omdat we in dit seizoen maar al te graag op de bank liggen met een dekentje, tippen we bovendien de beste films en series die je niét mag missen. En laat het weer een lange herfstwandeling toe, dan weet je dankzij het Herfstboek van Flair meteen welke podcasts of luisterboeken je op moet zetten. Kortom: deze samenwerking van Flair en VIVA wil je absoluut niet missen.

Lees ook
Opgebiecht: ‘Ik heb seks gehad met mijn oom’

Nú in de winkel

Ons hagelnieuwe Herfstboek ligt vanaf nu in de schappen. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen en er de deur niet voor uit? Goed nieuws, want je kunt ‘m ook gewoon bij je op de mat laten vallen. Voor slechts 4,99 euro bestel je Flair’s Herfstboek, en wel via deze link. Zo kom je die regenachtige dagen (want ja, ook dat is Nederland) wel door.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Shoppen is altijd een goed idee