Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair’s Feelgood Vibes: het nieuws van deze week dat wél een lach op je gezicht tovert

Flair’s Feelgood Vibes: het nieuws van deze week dat wél een lach op je gezicht tovert

Flair’s Feelgood Vibes: het nieuws van deze week dat wél een lach op je gezicht tovert

De hele wereld is in oorlog en vecht momenteel tegen dezelfde vijand: Covid-19. Dat het coronavirus het nieuws beheerst, is dan ook volkomen begrijpelijk. Maar dat neemt niet weg dat we er soms even genoeg van hebben, van al die deprimerende berichten over hoe de wereld nog lang niet terug kan naar hoe het was, áls dat ooit al het geval gaat zijn. Daarom bundelt Flair in deze vreemde tijd, speciaal voor jou, de opvallendste, positiefste en opbeurendste nieuwtjes. Gewoon, om het een beetje gezellig te houden. #norona

Maandag 27 april

Prinses Alexia blijkt stiekem Holland’s Next Top Model
Voor de fotosessie op Koningsdag (of beter gezegd: Woningsdag) heeft het Koninklijk gezin zomerse outfits uit de kast getrokken. Eén iemand viel daarbij bijzonder in het oog. De veertienjarige prinses Alexia deed alle hoofden draaien door haar imposante poses en zwoele blikken. Waar Willem-Alexander, Máxima, Amalia en Ariane vrolijk dezelfde blik houden, verandert prinses Alexia van houding terwijl ze zwoel in de camera kijkt. Het beroemde smizen van Tyra Banks is er niets bij. Wanneer het gezin weer naar binnen gaat, draait Alexia zich nógmaals om voor een pose en Twitter geniet met volle teugen.
(Libelle)

De tekst gaat verder onder de tweets.

Dinsdag 28 april

Yes! Albert Heijn hervat spaarzegelacties en andere klantenbinders
Sowieso het állerbeste nieuws van deze week: we kunnen weer sparen voor die o zo fijne vershoudbakjes van Albert Heijn. Halverwege maart waren we bloedfanatiek aan het plakken toen de acties plotseling per direct stopgezet werden. De redenen: het contact dat er is tussen de klant en kassamedewerker bij het geven van zegels en inleveren van volle spaarkaarten, én door het bizarre hamstergedrag van veel mensen, met extreem lege supermarkten tot gevolg. Dat maakte dat alle vrachtwagens nodig waren voor de reguliere bevoorrading van de winkels, plek voor lege plastic bakjes was er niet. “We zien dat, na een aantal hectische weken waarin we al onze energie besteed hebben aan bevoorrading van onze winkels en het toepassen van maatregelen om de 1,5 meter afstand te waarborgen, er nu weer ruimte is om andere activiteiten op te pakken”, aldus een woordvoerder. Wel moedigt AH klanten aan om bij voorkeur digitaal te sparen. Als ze dat via de app doen, krijgen ze vijf zegels cadeau. “Voor wie toch fysiek verder wil sparen, zijn de nodige maatregelen getroffen om hand-op-handcontact te vermijden”, aldus de woordvoerder. Volle spaarkaarten kunnen, nadat deze aan de kassamedewerker getoond is, zelf in een speciale box gedaan worden.
(NU.nl)

Woensdag 29 april

Peuter (2) scheert eigen coronakapsel
Niet per sé bijzonder positief nieuws, maar wel een berichtje om stiekem om te gniffelen. Een Britse peuter heeft het nieuws gehaald omdat ze – in een tijd waarin niemand naar de kapper kan – zichzelf maar een ander kapsel heeft aangemeten. Op een onbewaakt moment wist de tweejarige Sariah de hondentondeuse – die in de aanslag lag voor moeder Sian die op het punt stond de honden te trimmen – in handen te krijgen, om zichzelf vervolgens een nieuwe coupe te geven. In één strakke lijn haalde de peuter het apparaat door haar blonde lokken, met als resultaat een grote kale plek. “Mijn eerste reactie was niet heel positief, maar ik zag de grote glimlach op haar gezicht verdwijnen toen ze mijn boze blik zag, waarna ik mijzelf heb herpakt”, aldus de moeder. De peuter zelf kon er wel om lachen en ook vader Paul zag er al snel de humor van in. De rest ook afscheren gaat niet gebeuren; de ouders wagen zich aan haargroeimiddel en wat nieuwe accessoires.
(Metro UK)

De tekst gaat verder onder de foto.

peuter scheert haar af

Donderdag 30 april

Britse veteraan die rondjes loopt voor de zorg ontvangt 140.000 kaartjes voor honderdste verjaardag
De Britse oorlogsveteraan Tom Moore, die bijna 30 miljoen pond (ruim 34 miljoen euro, het doel was slechts 1000 pond) ophaalde voor de gezondheidszorg in zijn land door in zijn tuin rondjes met zijn rollator te lopen, is donderdag op zijn honderdste verjaardag bevorderd van kapitein tot kolonel, meldt BBC News. Daarnaast zijn twee treinen naar hem vernoemd en zijn vanuit het hele land maar liefst 140.000 verjaardagskaarten opgestuurd, mede als bedankje voor zijn verrichte inspanningen. Eén van de kaarten is afkomstig van de Britse koningin Elizabeth. In een korte reactie liet hij weten alle aandacht “extreem bijzonder” te vinden, net zoals zijn behaalde leeftijd. Rondjes lopen was niet de enige manier waarmee Tom geld ophaalde voor de zorg: hij nam You’ll Never Walk Alone op met zanger Michael Ball. Binnen enkele dagen werden tienduizenden exemplaren verkocht en Moore werd als 99-jarige de oudste persoon ooit met een nummer 1-hit in Groot-Brittannië. Hij voert op honderdjarige leeftijd nog steeds de hitlijst aan.
(NU.nl)

Vrijdag 1 mei

Nóg meer liefde: ‘All you need is love’ gaat opnieuw langer door
Goed nieuws voor alle zwijmelaars onder ons: RTL 4 gaat nog langer door met All You Need Is Love! Op 9 mei volgt nog een extra moederdaguitzending. Daarmee komt het totaal aantal extra afleveringen op vijf. Oorspronkelijk zou het huidige seizoen van All You Need Is Love al op 4 april eindigen. Vanwege de coronacrisis besloot RTL de reeks te verlengen. “Met de uitzending van volgende week erbij hebben we er twaalf gemaakt in plaats van zeven. Daarna is het even mooi geweest”, zegt presentator Robert ten Brink tegen BuzzE. De moederdaguitzending moet iets minder zwaar worden en staat, zoals de naam al zegt, in het teken van moeders. Maar hoe de special er precies uit gaat zien, weet ook Robert nog niet. “We zitten nu nog vol in de uitzending voor aankomende zaterdag. Daarna komt pas de special.”

all you need is love

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Beeld: Still