Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 9 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 9 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 9 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 3 maart ligt Flair 9 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Meral Polat: ‘Mijn vader liet mij vliegen’

Actrice en zangeres Meral Polat (39) heeft een bewogen jaar achter de rug. Ze besloot een paar maanden vrij te nemen om zich aan haar grote liefde muziek te wijden en verloor haar vader, met wie ze heel close was. “Ik ben dankbaar dat ik een vader heb gehad zoals de mijne. Misschien is dat wel geluk, dat ik dat kan voelen.” Lees hier alvast een preview

Real life: ‘Dit is puur geluk, dacht ik toen ik aan het roer stond’

In Flair 9 lees je het verhaal van Femke Lobach (56) die zestien jaar na de dood van haar man aan boord stapte van een zeiljacht voor een reis van bijna een jaar. Een reis die haar leven voor altijd zou veranderen. “Ik heb nachten doorgebracht in complete stilte onder een hemel met miljoenen sterren. Ik zwom op een paar meter afstand van een bultrug. Wie maakt dat nou mee?”

Opgebiecht: ‘Ik blow te veel omdat ik me rot voel’

Barbara (33): “Een jointje op z’n tijd heb ik altijd als iets onschuldigs gezien. Voorheen rookte ik er een paar in de maand en dan altijd in het weekend. Inmiddels zijn het er een paar per dag en loopt het dus uit de hand. Deze coronatijd maakt het stoppen er ook niet makkelijker op. Het is zo dubbel: ik wil wel stoppen, maar omdat ik me zo rot voel, rook ik toch door.”

Kleur je dag met die nieuwste modetrend

Colour blocking – het combineren van contrasterende felle kleuren – krijgt dit voorjaar een softe twist, want we mixen diepe kleuren met pastels. Denk: zachtroze, lichtblauw en lila met bruin, dieprood en okergeel. Allemaal te zien in Flair 9.

Lees ook
Leg je luchtige jurken én winterjas maar klaar: zo lenteachtig maar óók fris wordt het in maart

Tóch naar de dieren

In de nieuwe Flair staan drie tips om toch nog naar de dierenparken te gaan. Ook als de dierenparken nog even dicht blijven, kun je met je kinderen dierenpret van dichtbij beleven. Met virtuele tours, een livecam en podcastserie.

Flair 9-2021 ligt t/m 9 maart in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)