Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 8 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 8 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 8 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 24 februari ligt Flair 8 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Real life: ‘Bijzonder om als enig kind ineens zo veel broers en zussen te hebben’

Ruim een jaar geleden ging Stefanie van der Maas (36) op zoek naar haar donorvader. Ze vond hem en kreeg ertot haar verrassing zo’n tweehonderd halfbroers en -zussen bij. “We hebben met elkaar een Facebookaccount, ‘de halfjes’.”

Ryanne van Dorst: ‘Iets om in te geloven, een ideaal, daar ging ik naar op zoek’

Een helder jaar, dat is het plan van presentatrice, zangeres en gitarist Ryanne van Dorst (36). Een jaar waarin ze een aantal knopen gaat doorhakken. Al wil ze daar nog niet veel over zeggen. “Dat doen we wel in een volgend interview.” Lees hier alvast een preview.

De lekkerste zoete recepten

In deze moeilijke tijden is een beetje troost zeer welkom. Met Flair 8 ga je de keuken in en maak je de mooiste taarten, toetjes en cakes! Wij spreken uit ervaring: dat werkt heel bevredigend. Net als ze opeten.

Opgebiecht: ‘Ik merk dat ik verliefd word op de ex van mijn zus’

Floor (29): “Toen ik een appje van Sil kreeg, verbaasde me dat. Niet zozeer dat hij me appte, maar de manier waarop hij contact met me zocht. Sil is twee jaar de vriend geweest van mijn zus Eva. Behalve dat ze mijn zus is, is Eva ook mijn beste vriendin. We zijn altijd heel close geweest en al is ze anderhalf ouder dan ik, mensen denken soms dat we een tweeling zijn. En nu dreig ik dus te vallen voor haar ex…”

Met z’n állen

Met 30.000 scheidingen per jaar, waarbij ruim 50.000 kinderen zijn betrokken, wordt de kans op nieuwe liefdes én samengestelde gezinnen groter en groter. Deze drie stellen vertellen in Flair 8 hoe het is om kinderen te hebben uit eerdere relaties en vertellen over de voor- en de nadelen van hun nieuwe gezinssituatie. “Van mijn eigen kinderen kan ik meer hebben, merk ik.”

Lees ook
Lekker, gezond én een wondermiddel? Deze smaakmaker is volgens onderzoek dé oplossing tegen hooikoorts

Extra: 24 pagina’s aan puzzels!

Heb je de nieuwe Flair in één ruk uitgelezen en kun je wel wat extra vermaak gebruiken? Goed nieuws, want deze week hebben we een leuk extraatje voor je in petto. Bij editie nummer #8 krijg je een boekje vol puzzels, van sudoku’s tot woordzoekers.

Flair 8-2021 ligt t/m 2 maart in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)