Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 7 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 7 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 7 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 17 februari ligt Flair 7 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Opgebiecht: ‘Ik word steeds zwaarder en mijn man vindt dat niks’

Chantal (34): “Ik word steeds zwaarder. Ik ben daar zelf niet blij mee, en mijn man is dat zeker ook niet. Ik merk dat hij me minder aantrekkelijk vindt en daar word ik behoorlijk onzeker en ongelukkig van. Maar ik realiseer me ook dat ik er niks aan doe. Afgelopen jaar ben ik dik tien kilo aangekomen en Jeroen vindt dat niks. Hij heeft altijd commentaar gehad op mensen, vrouwen vooral, die in zijn ogen te dik zijn. Nu ik zwaarder ben, laat hij me dat weten ook.”

Journalist Sinan Can reist naar conflictgebieden: ‘Ik hoef niet per se een lang leven, maar wel intens en vol’

Voor zijn werk reist onderzoeksjournalist en documentairemaker Sinan Can (43) naar conflictgebieden. Dat stemt hem niet altijd hoopvol, al schuilt er wel een optimist in hem. “Als ik mensen tegenkom die alleen maar tegenslagen kennen en toch hun zachtheid hebben behouden, ben ik enorm onder de indruk.” Lees hier alvast een preview.

Real life: ‘Bizar, dat ik gewoon aan een wekenlange wandeling begon’

Elk jaar lopen duizenden mensen de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Ilona de Wit (38) was een van hen. “Ik nam mijn perfectionisme mee op die tocht, maar ik zag dat de mensen die dat niet deden, er ook wel kwamen.”

Geen haar op mijn hoofd

Een badhairday is balen, maar het kan veel erger. Wat als je – vanuit het niets – al je haar verliest? Drie vrouwen vertellen over hun haarziekte, alopecia, in Flair 7. “Onder de douche trok ik hele plukken haar van mijn hoofd. ‘Dit is echt niet goed,’ zei ik huilend tegen mijn moeder.”

Lees ook

Wij kunnen niet wachten: zó goed belooft het weer komende lente te worden

Met lege handen

Wat als je niets liever wilt dan kinderen, maar het je maar niet lukt om zwanger te worden? Zo’n één op de zes stellen kampt met vruchtbaarheidsproblemen. In Flair 7 lees je de verhalen van Anouk (29), Seya (29), Dana (31) en Inez (28). Na jaren proberen, staan ze nog steeds met lege handen. “Bij de eerste pogingen waren we nog euforisch, maar na de zoveelste teleurstelling durfden we niet al te veel meer te hopen.”

Flair 7-2021 ligt t/m 23 februari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee