Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 6 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 6 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 6 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 10 februari ligt Flair 6 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Het grote niets: als je single bent in coronatijd

Bijna een jaar nadat de eerste officiële coronabesmetting in Nederland een feit was, kunnen we concluderen dat deze crisis voor iedereen moeilijk is. Maar als single krijg je, helemaal als er een lockdown geldt, soms nóg meer het gevoel dat je overal alleen voor staat, weet journalist Suus Ruis.

Real life: ‘Ik ben naast de kilo’s ook geestelijk een last kwijtgeraakt’

Met de jaren werd Farideh (48) steeds een beetje zwaarder, alle lijnpogingen ten spijt. Ze besloot een coach in de arm te nemen en viel toen wel 11,5 kilo af, door andere keuzes te maken en meer te bewegen. “Ik at alles mee, maar met mate. Het voelde als een win-winsituatie.”

Tatum Dagelet: ‘Ik heb mezelf de rust gegund van het alleen zijn’

Voor haar programma Van vader naar moeder put presentatrice Tatum Dagelet (45) uit eigen ervaring. Ze is kind van gescheiden ouders en scheidde zelf van de vader van haar dochter. “Heb ik verlatingsangst omdat mijn vader wegging, of omdat ik zelf uit mijn eigen huwelijk ben weggelopen? Geen idee.” Lees hier alvast een preview.

Bijzondere liefdesverhalen

Elkaars taal niet spreken, ‘gelukkig’ getrouwd én collega’s zijn of al sinds de brugklas beste vrienden: in Flair 6 vertellen drie vrouwen hun bijzondere liefdesverhaal, waarbij ze de nodige hobbels moesten overwinnen.

Shopping: I’m in the garden

Om alvast een beetje in lentesferen te komen, halen we groen onze garderobe en ons interieur in. In Flair 6 hebben we een paar mooie items voor je geselecteerd in de opvallende kleur.

Lees ook
Opgebiecht: ‘Na mijn hartinfarct ben ik al het vertrouwen in mijn lichaam kwijt’

Opgebiecht: ‘Mijn broer is een god, ik ben een nobody’

Els (35): “‘Narcistisch’ is het goede woord om mijn broer mee te omschrijven. Alles draait om hem, hij heeft nooit aandacht voor anderen en hij vindt zichzelf geweldig. Volledig ten onrechte, want hij heeft nog nooit iets gepresteerd. Het erge is: mijn ouders gaan hier volledig in mee. Hij is in hun ogen een soort god, terwijl ik me niets meer voel dan een nobody, een voetveeg.

Flair 6-2021 ligt t/m 2 februari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee