Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 53 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 53 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 53 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 30 december ligt Flair 53 – de laatste van 2020 – in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Wordt 2021 jouw jaar?

Er is maar zelden met zo veel ongeduld uitgekeken naar een nieuw jaar als naar 2021. Eindelijk kunnen we 2020 achter ons laten en naar de toekomst kijken. Wat heeft 2021 voor jou in petto op het gebied van liefde, gezondheid en geld? Hint: voor een aantal sterrenbeelden wordt het wel een héél bijzonder jaar.

Verliefd op de beste vriend van je man

Verliefd worden op de beste vriend van je man: het overkwam Elvira (36): “Vroeger was ik echt stapelverliefd op Morris, een sportieve jongen die ik kende van de kroeg in ons dorp. Tussen ons is het nooit wat geworden. Destijds kreeg ik verkering met zijn beste vriend Martijn, die nu mijn man is. Morris en Martijn zijn nog steeds de beste vrienden. En als ik eerlijk ben: diep vanbinnen ben ik altijd een beetje verliefd gebleven op Morris.”

Interview met Elle van Rijn

Probeer geen angst te hebben, niet onzeker te zijn, of verlegen. Probeer moedig te zijn. Dat wil auteur en actrice Elle van Rijn (53) haar dochters meegeven. Daarover gaat ook haar nieuwe roman: De crèche. Over moedige vrouwen.  “Vrouwen vormen het cement van onze samenleving.” Lees hier alvast een preview.

Aan de bak met pure chocolade

In Flair 53 hebben we natuurlijk weer een aantal heerlijke recepten voor je klaarstaan. Dit keer met in de hoofdrol: pure chocolade. Brownies, cakes, taarten, koekjes, noem het maar op. Met deze heerlijke én makkelijke recepten – voor bijvoorbeeld de marmercake met pecannoten #yum – kun je eindeloos genieten van een stukje lekkere chocolade. Veel bakplezier!

Lees ook
Miljuschka sluit 2020 af met belangrijke beslissing: ‘Het is tijd om vooruit te kijken’

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we wederom met iedere dag kans op fantastische prijzen, zodat je 2021 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je met Flair’s Final Countdown iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal één week, dus ook begin 2021 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. Winnaars brengen we na het sluiten van de winacties op de hoogte.

Flair 53-2020 ligt t/m 6 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee