Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 50 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 50 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 50 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 15 december ligt Flair 50 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Sergio Vyent: ‘Ik kan niet zo goed tegen medelijden’

Zijn moeder en zus overleden en hij werd vervangen als First Dates-gastheer. Maar Sergio Vyent (51) weet, mede dankzij zijn heftige jeugd, tegenslagen altijd om te zetten in learnings: “Dit kan zomaar gebeuren, hè? Door de dood van mijn zus zeg ik nu veel vaker tegen mijn vrienden en kinderen dat ik van ze hou.”

Mira’s vriend bleek een stalker: ‘Ik hoor het mezelf nog zeggen: ‘Eigenlijk is hij te perfect om waar te zijn’’

Mira (28) dacht haar droomman te hebben gevonden en wilde dolgraag met hem trouwen. Totdat ze na twee jaar een geheim ontdekte waar ze de rillingen van kreeg. In Flair 50 lees je haar verhaal.

Opgebiecht: ‘Ik zie er zó tegenop mijn nieuwe vriend voor te stellen’

In Flair 50 lees je het verhaal van Nadia. “Vijf maanden ben ik samen met Michiel. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar ik ben wel voor hem gevallen. Hij is een humoristische, spontane man, die veel moeite voor me doet. Nu wordt het tijd hem voor te stellen aan vrienden en familie, maar daar zie ik tegenop. Michiel is namelijk niet bepaald het type dat ze van mij kennen.

Drieluik: Zij maakt het verschil

Rond kerst staan we stil bij de mensen die het minder hebben dan wijzelf. Eveline, Didi en Shirley doen dat het hele jaar door: ze zetten zich in voor mensen die het nodig hebben. “Ik kan geen oorlogen oplossen, maar wel iemand een beetje rust geven.”

Lees ook
Max Verstappen is sinds kort óók stiefvader: zo ziet zijn gezinnetje eruit

Lisette is sinds haar 20ste sekswerker: ‘Angst of twijfels had ik niet, ik was boven alles nieuwsgierig’

Als kind had Lisette (31) niet de droom om later als sekswerker te werken – al helemaal niet omdat ze uit een streng christelijk gezin komt. Desondanks is ze heel enthousiast over haar werk. “De impact die ik met mijn werk op mensen kan hebben, vind ik het mooiste van mijn vak.”

Flair 50-2021 ligt t/m 20 december in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.