Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 49: ‘Voor mijn familie ben ik verloren’

Flair 49: ‘Voor mijn familie ben ik verloren’

Flair 49: ‘Voor mijn familie ben ik verloren’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels! Vanaf woensdag 8 december ligt nummer 49 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Gwen van Poorten (32): ‘Bijna wekelijks is er wel iemand die vraagt: ‘En, waar blijven de kinderen?’

Ze is zelf bepaald niet doorsnee en komt het liefst ook op voor de paradijsvogels en buitenbeentjes in onze maatschappij, of dat nou door middel van een tv-programma of podcast is. Presentatrice Gwen van Poorten (32): “Mensen die, tegen alles in, hun eigen pad bewandelen, daar heb ik respect voor. Dat heb ik niet altijd durven doen.”

Alies groeide op als Jehova’s getuige, maar valt op vrouwen: ‘Voor mijn familie ben ik verloren’

Alies (33) groeide op als Jehova’s getuige. Toen ze op haar achttiende stiekem een relatie kreeg met een vrouw, was dat de eerste stap naar uittreding en een gedwongen breuk met haar familie. “Ik vraag me elke dag af hoe het met mijn ouders gaat. Of ze mij ook missen. Ik blijf toch hun kind.”

Drieluik: ‘Eigenlijk ben ik heel preuts’

Wie zijn de vrouwen op OnlyFans die geld verdienen met het showen van zichzelf? Nou, een moeder van drie kinderen, een danseres en een student psychologie bijvoorbeeld. “Ik ben er heel open over, ook naar mijn kinderen toe. Wat ik doe, doe ik online. In real life doe ik níéts met andere mannen.”

‘Als lesbisch koppel willen we moeders worden, maar ik wil niet dat haar ex de vader wordt van onze baby’

Babette (33): “Anna en ik zijn samen sinds mijn 26ste. Daarvoor heb ik geen lange relaties gehad, maar ik ben wel altijd geïnteresseerd geweest in vrouwen. Anna heeft veel meer geëxperimenteerd in haar leven, ze heeft zelfs samengewoond met Bart, nog steeds een vriend van haar. Ik vind het totaal niet relaxed dat ze hém opperde als mogelijke vader voor onze baby…

Lees ook:
Flair 48: ‘Uit wraak heb ik haar auto bekrast’

Femke: ‘Ik kan die verhalen over haar dochter niet meer aanhoren’

Femke (46) is al jaren bevriend met Ellen. Haar dochter is erg gesloten, terwijl die van Ellen supersociaal en populair is. Femke is daar jaloers op en neemt afstand, want: “Ik durf dit echt niet met haar te bespreken.”

Flair 49-2021 ligt t/m 14 december in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.