Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 47 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 47 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 47 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 18 november ligt Flair 47 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Rocky road-trip through Canada

We weten dat het nog even niet kan, maar dromen mag, toch? En vooruitkijken zeker, want in de Flair van deze week nemen we je mee op een papieren rondreis, alvast wat inspiratie voor wanneer reizen wél weer mag. Grote meren, bergtoppen en watervallen jouw ding? Dan is Canada jouw droombestemming.

Twee heftige real life verhalen

  • Ferry (42) overleefde vijf jaar geleden de terroristische aanslag op het theater Bataclan in Parijs. Hij was daar samen met drie vrienden. Deze gebeurtenis veranderde zijn kijk op het leven: “Boosheid brengt je nergens, je moet er niet in blijven hangen. Ik had een aanslag nodig om me dit te realiseren.”
  • Ex-model Thysia Huisman (47) werd op haar achttiende verkracht door haar modelagent Jean-Luc Brunel. Maar ze bleek niet de enige te zijn, na haar volgden nog elf andere vrouwen. “Ik heb me 27 jaar geschaamd. Ik ben nooit meer in Parijs geweest. Tot vorig jaar, toen ik aangifte tegen Brunel deed.”

Migraine

Enorme bonzende hoofdpijn, misselijkheid, tintelingen, braken, lichtflitsen zien, en ga zo maar door. Allerlei tekenen dat je een migraine-aanval zou kunnen hebben. Migraine ging in een korte tijd van ‘vrouwenkwaal’ naar ‘een chronische hersenziekte’. Ook al kun je je brein niet veranderen, artsen zijn er wel mee bezig om de hevige pijn te kunnen onderdrukken. Er worden momenteel grote stappen gemaakt.

Interview met Esther Vergeer

Verdriet, maar ook zeker geluk: oud-rolstoeltennisspeler Esther Vergeer heeft een intens jaar achter de rug. Ze kreeg borstkanker én werd moeder, maar dan wel op een hele bijzondere manier. “Voor de twintigwekenecho zijn we naar Canada gevlogen. Het was bijzonder om de vrouw te ontmoeten die onze baby in haar buik had.” Lees hier alvast een preview

Lees ook
Miljuschka over plantblindheid: ‘Mijn aandacht werd er gelijk door gegrepen’

Verzot op TikTok

“Ssst, mama neemt een filmpje op.” Dat TikTok onder de jongeren razend populair is, wisten we allemaal al wel. Maar voor deze drie volwassen vrouwen – Joyce, Jasmine en Claudia – is de social media app óók een feestje. Ze doen alle drie niets liever dan dansjes, challenges en playbackshows opnemen. Bij Claudia was een filmpje zelfs dertigduizend keer bekeken. “Dat is toch niet normaal veel?”

Flair 47-2020 ligt t/m 24 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee