Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels! Vanaf woensdag 17 november ligt nummer 46 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Janny van der Heijden: ‘Ik ga nog wel even door, ik vind het allemaal veel te leuk’

Janny van der Heijden (67) liep al járen mee in de culinaire mediawereld voordat ze Heel-Holland-Bakt-Janny werd. Door dat succes voelt ze de plicht om iets terug te doen. “Er wordt weleens gedacht dat ik alleen maar met mijn pink omhoog taartjes eet en verder geen mening heb. Maar ik doe natuurlijk meer en wil dat ook laten zien.” Lees alvast een review van het interview. 

lIsa (42): ‘Het is waar. Ik ben verliefd op de man van mijn zus’

Ze had het ábsoluut niet zien aankomen, toch viel Lisa (42) als een blok voor de man van haar zus. En nu maar wachten tot het overgaat. Dat wil ze, want dit leidt tot niets en doet alleen maar pijn.

Opgebiecht: ‘Ik hoor dat de buurman seks heeft met zijn therapeute’

In Flair 46 lees je het verhaal van Laura. “Kim, mijn buurvrouw, is een goede vriendin van mij. Zij heeft op het moment veel gedoe met haar man. Nick is depressief en zij doet er alles aan om zíjn leven weer op de rit te krijgen. Ze is kostwinner en cijfert zichzelf weg voor hem en hun zoon. Hij zit thuis en krijgt therapie. Nou heb ik pas ontdekt dat hij het doet met zijn therapeute, we hoorden het door de muren heen.

Drieluik: Mijn kleine prins

Het maakt niet uit, is wat vaak tegen ze wordt gezegd. Maar is dat echt zo? Drie mannen vertellen hoe het is om een kleine penis te hebben. “Waarom bestaat er niet zoiets als small penis positivity? Dat zou tof zijn.” Lees het hele verhaal in Flair 46.

Lees ook
Voorspelling: dit wordt de nieuwe André Hazes

Zo geniet je van je wintertuin

De koude maanden zijn gearriveerd, maar dat betekent niet dat je helemaal niets meer aan je tuin of balkon hebt. Met de juiste winterharde planten en leuke (warme!) accessoires geniet jij buiten de hele winter door.

Flair 46-2021 ligt t/m 23 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.