Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Nieuws & Maatschappij
Flair 46 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 11 november ligt Flair 46 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Vier de herfst in de Achterhoek

Welkom in de Achterhoek! Hoofdredacteur Marije leidt je in de nieuwe Flair door de prachtige natuurgebieden. Met weidse heidevelden en mysterieuze bossen in deze tijd van het jaar, maak je je herfstervaring compleet. En, als je mazzel hebt, kun je er ook nog wat wild spotten.

Interview Manuel Broekman

Na een heftig jaar achter de rug te hebben, zit Manuel Broekman (33) lekker in zijn vel. Hij rouwde om zijn vader en om zijn gebroken relatie. Volgens hemzelf is-ie volwassen geworden: “Je kunt niet blijven vluchten voor jezelf. Juist nu, na dat donkere jaar, is het goed om tijd voor mezelf en mijn vriendin te hebben.” Lees hier alvast een preview

Real life verhaal

Vandaag is het twintig jaar geleden dat er 155 mensen om het leven kwamen door de treintunnelramp in Kaprun, Oostenrijk. Eén van de omgekomen mensen was Christel (44) haar zusje Claudia, destijds 22 jaar. “Geen seconde kwam in me op dat mijn zusje ook in die tunnel zat. Ik wilde niet horen dat mensen het erg voor me vonden. Het was nog niet zeker dat ze dood was toch?”

Binnenkijken bij een familiehuis

Waar Suzanne met allerlei bijzondere ideeën komt, voert handyman Michael ze allemaal uit. Een werkhoek in de kast, een speelhuis onder de trap, noem het maar op. In de Flair van deze week nemen ze je mee voor een kijkje in hun toffe familiehuis in Maarssen. “Alles in ons huis is zelf bedacht en vaak ook zelfgemaakt.”

Lees ook
Miljuschka: ‘Ik dacht dat ik van een duizelingwekkende hoogte naar beneden zou storten’

Drie lezeressen in de make-over

Bianca wil een stoere maar vrouwelijke look. Vanessa weet niet meer wat haar staat sinds ze achttien kilo afviel. En Jessie baalt dat ze altijd voor veilig gaat. Tijd voor een metamorfose. Stylist en ‘budget fashion junkie’ Jeltje van der Pol (@jel_nl) ging met de ladies aan de slag. Enne, wist je dat Jeltje iedere twee weken een budgetblog schrijft voor Flaironline.nl?

Flair 46-2020 ligt t/m 17 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vers van de pers: een kakelnieuwe Flair, bómvol leesplezier. ✨ Vanaf vandaag liggen er weer een hoop nieuwe verhalen op je te wachten, in Flair 46. Zo lees je onder andere een uitgebreid interview met Manuel Broekman, die een tijdje ‘als een zombie door het leven’ ging. Ook vind je het verhaal van Sharon in Flair, die plotseling te maken kreeg met paniekaanvallen. Zin om er deze herfst nog even tussenuit te gaan? Kies eens voor de Achterhoek. In Flair 46 vind je de plekjes die je niet mag overslaan. Uiteraard vind je ook weer nieuwe columns van Kirsten Schilder en Miljuschka Witzenhausen in Flair én kun je je weer laten inspireren door de laatste modetrends. Flair 46 ligt vanaf vandaag in de schappen. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen? Bestellen kan via #linkinbio. 💖 #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op

Shoppen is altijd een goed idee